Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Γαβαλά παρέδωσε στον Δημήτρη Σίτσα

Η Μαρία Γαβαλά παρέδωσε στον Δημήτρη Σίτσα

Κατά την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου την 23η Φεβρουαρίου 2024, η πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μαρία Γαβαλά ζήτησε ευθέως από τον νυν αντιδήμαρχο Δημήτρη Σίτσα να απαντήσει εάν του παρέδωσε όλους τους φακέλους και τα ηλεκτρονικά αρχεία με τα έργα και τις δράσεις της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού.

Ο νυν αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σίτσας απάντησε κι εκείνος ευθέως ότι παρέλαβε όλα τα αρχεία και τους φακέλους από την κυρία Γαβαλά και τόνισε ότι κατά τη γνώμη του η συνεργασία με την πρώην αντιδήμαρχο ήταν πολύ καλή.

Στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού υπήρξε λοιπόν παράδοση και παραλαβή καθηκόντων, σε αντίθεση με τα όσα είπε ο δήμαρχος περί μη παράδοσης από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου σε όλες τις αντιδημαρχίες. Δεν είναι σωστό το «τσουβάλιασμα» πρώην αντιδημάρχων, όπως η κυρία Γαβαλά, που ήταν τυπικοί στην παράδοση των καθηκόντων τους, με αντιδημάρχους που δεν ήταν τυπικοί. Το σωστό είναι να αποδίδονται στον καθένα αυτό που του πρέπει. Ο κύριος Αλεξανδρίδης είναι νέος δήμαρχος και πρέπει να προσέξει και να μην ξαναπέσει σε τέτοιο ατόπημα.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ