Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου παρέλαβε την ολοκαίνουργια τούμπα

Η φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου παρέλαβε την ολοκαίνουργια τούμπα

Μια ολοκαίνουργια τούμπα παρέλαβε, σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, η φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, δώρο του Γιάννη Καμαρινού, επί πάρα πολλά χρόνια προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδημάρχου.

Η παραλαβή έγινε στο γραφείο του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, παρουσία του Γιάννη Καμαρινού, του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Εθελοντισμού Παναγιώτη Καμπαρούδη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κεραμιδά και του υπεύθυνου συντονιστή της φιλαρμονικής Σταύρου Μουμουλίδη.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καμπαρούδης ευχαρίστησαν τον Γιάννη Καμαρινό για την έμπρακτη στήριξή του στη φιλαρμονική του δήμου, της οποίας την προσπάθεια ανασυγκρότησης η νέα διοίκηση ξεκίνησε πριν να αναλάβει το τιμόνι του δήμου.

Ο Παναγιώτης Καμπαρούδης, ευχαριστώντας θερμά τον Γιάννη Καμαρινό, ευχήθηκε το παράδειγμά του να ακολουθήσουν κι άλλοι. Το ολοκαίνουργιο όργανο μεταφέρθηκε κατόπιν στο χώρο της φιλαρμονικής και το απόγευμα θα ενσωματωθεί στις πρόβες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ