Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑποκλήθηκε βλάκ@ς ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών

Αποκλήθηκε βλάκ@ς ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 23ης Φεβρουαρίου 2024, δύο δημοτικοί σύμβουλοι προσπάθησαν να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου είναι βλάκ@ς και αγράμματος.

Ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος φώναξε επανειλημμένως στον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών ότι ο ίδιος είναι σπουδαγμένος.

Ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος επανέλαβε δυο φορές τη λέξη «βλάκ@», απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών.

Θα πει κανείς ότι ο αντιδήμαρχος τα προκάλεσε όλα αυτά με τις παρεμβάσεις του στο προεδρείο και στους ομιλητές, χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα να κάνει κάτι τέτοιο. Ότι ο κύριος αντιδήμαρχος παρενέβαινε χωρίς να έχει καμιά τέτοια αρμοδιότητα είναι αλήθεια. Ότι προκαλούσε με τις φωνές και τις παρεμβάσεις του κι αυτό είναι αλήθεια. Είναι αλήθεια όμως ότι κατόπιν άκουσε έναν συνάδελφό του να του φωνάζει πως εκείνος είναι σπουδαγμένος και έναν άλλο να τον αποκαλεί βλάκα.

Σε καμία από τις δύο προσβολές ο αντιδήμαρχος δεν απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Στην κουβέντα περί μόρφωσης, απάντησε ότι ο ίδιος δουλεύει δεκαετίες. Στον συνάδελφό του που τον αποκάλεσε βλάκα και μάλιστα περνώντας από μπροστά του, δεν απάντησε καθόλου.

Σ.

Γιάννης Καμαρινός: Είναι νωρίς ακόμη να κρίνουμε τη διοίκηση του δήμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ