Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλέψανε δύο ολοκαίνουργια παγκάκια από το Ελευθέριο Κορδελιό

Κλέψανε δύο ολοκαίνουργια παγκάκια από το Ελευθέριο Κορδελιό

Μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα, η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας τοποθέτησε δύο ολοκαίνουργια παγκάκια στην οδό Παπάγου στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Σήμερα, ο Πέτρος Μεσθανεύς, αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών, ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο καθώς τα παγκάκια «έβγαλαν φτερά»! Οι κλέφτες άφησαν πίσω τους το ποδαρικό του ενός παγκακιού, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, καθώς δεν μπόρεσαν να το ξηλώσουν.

Ο κύριος Μεσθανεύς δήλωσε στην «Αγκίδα» πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά αγνώστων και κάλεσε τους συνδημότες μας να ενημερώνουν τον δήμο και την αστυνομία όταν αντιλαμβάνονται τέτοιου είδους περιστατικά. Ο αντιδήμαρχος ανέφερε πως προσπαθούν να εντοπίσουν αυτούς που έκλεψαν τα παγκάκια, από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή της οδού Παπάγου, ενώ τόνισε ότι ο δήμος δεν πρόκειται να σταματήσει να τοποθετεί παγκάκια και άλλο απαραίτητο για τους δημότες υλικό.

Η συγκεκριμένη κλοπή έρχεται να προστεθεί στα πάρα πολλά περιστατικά κλοπών που σημειώθηκαν αυτήν την εβδομάδα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Βρέθηκαν τα παγκάκια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που κλάπηκαν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ