Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔυο φορές φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Δυο φορές φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Περίσσεψε τις τελευταίες δυο ημέρες η λάσπη, οι αθλιότητες και οι διαδικτυακές επιθέσεις σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου υπενθύμισε πως το ΔΑΚ Ευόσμου δεν έχει άδεια λειτουργίας και συνεπώς δεν μπορεί να φιλοξενεί φιλάθλους.

Έσπευσαν κάποιοι να χαρακτηρίσουν τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, εχθρό του Ηρακλή. Οι δικές μας πληροφορίες όμως λένε ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου φόρεσε δυο φορές τη φανέλα του Ηρακλή, την πρώτη σαν δωδεκάχρονος ποδοσφαιριστής και τη δεύτερη σαν δεκατετράχρονος παλαιστής.

Όμως δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή που μπορεί να πείσει κάποιους ότι δεν είναι πολέμιος του Ηρακλή. Ο κύριος Αλεξανδρίδης είναι δήμαρχος στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας και του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Είναι επικεφαλής μιας πολυπληθούς διοίκησης που σίγουρα ανάμεσά της έχει φιλάθλους και του Ηρακλή και του Άρη και του ΠΑΟΚ. Είναι δυνατόν ο δήμαρχος να άνοιγε πόλεμο μαζί τους; Είναι δυνατόν να άνοιγε πόλεμο και με τους χιλιάδες φιλάθλους του Ηρακλή που κατοικούν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Η επίθεση με οπαδικά χαρακτηριστικά στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει καμία λογική βάση. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν αναστάτωση στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Κάποιοι προσπαθούν να λασπώσουν έναν δήμαρχο στην αρχή της θητείας του. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου τον απασχολούν σοβαρά προβλήματα. Δεν του χρειάζονται φτιαχτά προβλήματα.

Λ. Ερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ