Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒρέθηκαν τα παγκάκια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που κλάπηκαν

Βρέθηκαν τα παγκάκια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που κλάπηκαν

Βρέθηκαν τα παγκάκια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τα οποία είχαν κλαπεί από την οδό Παπάγου στο Κορδελιό και για τα οποία έγραψε η «Αγκίδα» σήμερα το πρωί, μετά από επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Πέτρο Μεσθανέα.

Η Δημοτική Αστυνομία, η οποία «όργωσε» την περιοχή προκειμένου να βρει κάποιο στοιχείο σχετικά με την κλοπή, ενημερώθηκε από κατοίκους ότι τα παγκάκια βρίσκονται απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο Κορδελιού μέσα σ’ έναν αυτοσχέδια περιορισμένο χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως με τη Δημοτική Αστυνομία ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών, Πέτρος Μεσθανεύς και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Κατσούκας, όπου βρήκαν συνολικά έξι παγκάκια, τα οποία είχαν ξηλωθεί από διάφορα σημεία.

Η αρμόδια Υπηρεσία του δήμου έστειλε στο σημείο φορτηγό και τα παγκάκια φορτώθηκαν σ’ αυτό, προκειμένου να πάνε για επιδιόρθωση και να επανατοποθετηθούν στα σημεία από τα οποία αφαιρέθηκαν.

Η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής ήταν άμεση και τέτοια πρέπει να είναι σε όλα τα περιστατικά που συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ