Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλοπές και ζημιές γύρω από το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Κλοπές και ζημιές γύρω από το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Την ώρα που το απόγευμα της Κυριακής μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου του Πολυλειτουργικού Κέντρου Ελευθερίου Κορδελιού «Μίκης Θεοδωράκης» παιζόταν το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων», έξω από αυτό διαρρήκτες επιδίδονταν σε κλοπές και ζημιές.

Στο πάρκινγκ του Πολυλειτουργικού Κέντρου και σε δρόμους γύρω από αυτό, υπήρξαν σπασμένα τζάμια αυτοκινήτων και κλεμμένα αντικείμενα μέσα από αυτά, αλλά και ζημιές σε αυτοκίνητα στην προσπάθεια να τα διαρρήξουν. Από άλλους έκλεψαν και σε άλλους έκαναν τόσο μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητο που ήταν σαν να τους έκλεψαν.

Η περιοχή γύρω από το Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» είναι θεοσκότεινη, όταν πέφτει το βράδυ. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και σε μεγάλο μέρος του δήμου και γι’ αυτό πρέπει να προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα ηλεκτροφωτισμού, όπως και ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα γίνει.

Σίγουρα για να αποκτήσει όλος ο δήμος τον πρέποντα ηλεκτροφωτισμό χρειάζεται μεγάλο διάστημα. Αυτό όμως που χρήζει άμεσης παρέμβασης είναι ο ηλεκτροφωτισμός γύρω από το Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» και βέβαια ο έλεγχος του χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων με όποιον τρόπο κριθεί απαραίτητος. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει κάποιος να παρακολουθήσει μια παράσταση και να βρίσκει το αυτοκίνητό του σπασμένο στο πάρκινγκ του θεάτρου.

Η στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου και η αύξηση των περιπολιών σε ολόκληρο το δήμο πρέπει να είναι απαίτηση της Δημοτικής Αρχής.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ