Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν στηρίζεται ο συνδυασμός σε δύο ή τρία άτομα…

Δεν στηρίζεται ο συνδυασμός σε δύο ή τρία άτομα…

Είναι δεδομένο ότι ένας συνδυασμός δεν στηρίζεται σε δύο ή τρία άτομα, εκτός και αν είναι τριμελής, πράγμα που αποκλείεται όταν μιλάμε για δημοτική παράταξη.

Άλλο όμως είναι αυτό κι άλλο όταν τα δύο αυτά άτομα είναι ένας νυν και ένας πρώην δημοτικός σύμβουλος με μεγάλη εμπειρία, που ο συνδυασμός βασίστηκε πολύ περισσότερο σ’ αυτούς για να δημιουργηθεί, παρά στην επικεφαλής.

Το μεγάλο ζήτημα όμως, το οποίο είναι άξιο συζήτησης, είναι οι λόγοι της εκκωφαντικής απουσίας τους από την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της παράταξής τους και ουσιαστικά η αποστασιοποίηση από αυτήν. Οι λόγοι είναι πιθανότατα ότι δεν θέλουν άλλα να λένε πριν τις εκλογές και άλλα μετά, γιατί πολύ απλά θέλουν να κοιτάνε στα μάτια τον κόσμο που τους ψήφισε, γιατί τους απασχολεί το πώς θα πάει ένα βήμα μπροστά ο δήμος και όχι το πώς θα κάνουν «ξύλινη» αντιπολίτευση.

Είναι προφανές πως στον κύριο Αντίνου και στην κυρία Πασχαλίδου δεν φαίνεται φυσιολογικό να συνεργάζονται μετεκλογικά με την παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού, στην οποία τόσο σφοδρή κριτική άσκησαν προεκλογικά και όχι αδίκως, γιατί η παράταξη Μανδαλιανού αποχώρησε από τη διοίκηση αφήνοντας πίσω της το απόλυτο τίποτα, αφήνοντας πίσω της τα «κατορθώματα» της επικαιροποίησης της μελέτης τους σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, του κλειστού υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και το χάος της φιλαρμονικής του δήμου.

Αντίθετα στην κυρία Μανούκα φαίνεται φυσιολογική η συνεργασία με την παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού. Ευτυχώς όμως για το δήμο και τους δημότες αυτό δεν φαίνεται φυσιολογικό και σε άλλα μέλη της παράταξής της και όχι μόνο στον κύριο Αντίνου και στην κυρία Πασχαλίδου.

Μπούρι Κ.

Εκκωφαντική απουσία και της Μαρίας Πασχαλίδου
Εκκωφαντική απουσία του Χρήστου Αντίνου από την εκδήλωση της παράταξης Μανούκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ