Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜουγγός υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Μουγγός υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Μόλις ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που η νέα διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ανέλαβε καθήκοντα και ήδη εμφανίστηκε ένας υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος ετοιμάζει το επιτελείο του για την κάθοδο στις επόμενες εκλογές.

Το μεγάλο πρόβλημα του συγκεκριμένου υποψηφίου είναι ότι, στα πολλά χρόνια που βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η φωνή του δεν έχει ακουστεί. Εντός της αιθούσης κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό. Εκτός της αιθούσης γίνεται λαλίστατος και ψάχνει επιτελείο.

Γιατί όμως εντός της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει μουγγός, αφού θέλει να παραστήσει κι αυτός τον υποψήφιο δήμαρχο; Γιατί δεν ανοίγει το στόμα του για να πει τις απόψεις του, ώστε να ξέρει ο κόσμος το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να τον στηρίξει και να τον ψηφίσει;

Γιατί, λέει, άμα μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο θα τον «κρεμάσουνε στα μανταλάκια». Δεν μιλάει, λέει, στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μην εκτεθεί. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς τι έχει να πει το στόμα του άμα το ανοίξει. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ένας άνθρωπος που ξέρει ότι εάν ανοίξει το στόμα του οπωσδήποτε θα εκτεθεί, θέλει να γίνει δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Σ’ αυτόν το δήμο ούτε τα έχουμε δει, ούτε τα έχουμε ακούσει όλα ακόμη. Σ’ αυτό το δήμο πολλοί μας περνάνε για ιθαγενείς. Ίσως να τους δώσαμε το δικαίωμα, ίσως με το θράσος τους να το πήραν μόνοι τους, ίσως και τα δύο μαζί.

Μπάμπης Ι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ