Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣάμπως τι λέει στη συνέντευξή του για τα Ανταποδοτικά Τέλη;

Σάμπως τι λέει στη συνέντευξή του για τα Ανταποδοτικά Τέλη;

Του Γιάννη Καμαρινού

Χρειάστηκε για μία ακόμα φορά να γράψω όσα έγραψα στην Αγκίδα για το γεγονός ότι οι εμπορικοί σύλλογοι δεν αντέδρασαν στην αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών, για να μας ενημερώσει ο κύριος πρόεδρος ότι έδωσε συνέντευξη σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι και αναφέρθηκε σ’ αυτό το ζήτημα.

Έψαξα να βρω τη συνέντευξη. Υπάρχει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Απλά την ανάρτησε. Ούτε που έγραψε ότι κάνει αναφορά στην αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35% στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αλλά και που κάνει αναφορά στη συνέντευξή του, σάμπως τι λέει; Ότι ο ίδιος διαφώνησε. Ούτε κουβέντα κριτικής στη διοίκηση. Αντιθέτως παραθέτει τη δική της επιχειρηματολογία για την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών. Ουσιαστικά με τα όσα λέει στη συνέντευξη δικαιολογεί την αύξηση.

Επιπλέον η κριτική που άσκησα αφορούσε τον εμπορικό σύλλογο του οποίου έχει την τιμή να είναι πρόεδρος. Το γεγονός ότι ο ίδιος είπε αυτά που είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο, επειδή είναι δημοτικός σύμβουλος, ή σε κάποια συνέντευξη, δεν μπορεί να δικαιολογήσει ότι ο εμπορικός σύλλογος, του οποίου είναι πρόεδρος, δεν είπε ούτε κουβέντα για τα Ανταποδοτικά Τέλη. Πρέπει ο κύριος πρόεδρος να ξεμπερδέψει τις δύο ιδιότητες που έχει και να μην τις μπλέκει επίτηδες για να μην κάνει όσα οφείλει να κάνει ως πρόεδρος, δηλαδή, για παράδειγμα, να εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο την αντίδραση στην αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών.

Όσον αφορά το πώς αντιδρώ εγώ ως απλός πλέον πολίτης, είναι γνωστό. Αρθρογραφώ και λέω τη γνώμη μου και παρ’ όλο που είμαι πλέον απλός πολίτης σίγουρα από εμένα άκουσαν πάρα πολλοί για την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών, ενώ από τον κύριο πρόεδρο σίγουρα την άκουσαν μετρημένοι στα δάχτυλα, γιατί εκουσίως την έβαλε κάτω από το χαλί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ