Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαβγάς κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εταιρεία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη…

Καβγάς κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εταιρεία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη…

Καβγάς έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατασκευαστική εταιρεία του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, η οποία έχει γίνει μήλον της έριδος.

Αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η συνέντευξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στην ATLAS τηλεόραση, όπου είπε ότι για τον FlyOver πρέπει να δουλεύουν τα συνεργεία 24 ώρες το 24ωρο και το επιπλέον κόστος να το επωμισθεί είτε το κράτος είτε η ανάδοχος εταιρεία.

Είπε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου: «Το flyover είναι αναγκαίο για την πόλη, πρέπει γρήγορα να τελειώσει. Σε αυτό που πρέπει να ασκήσουμε κριτική είναι το να δουλεύεται όλο το 24ωρο αυτός ο δρόμος, έστω και με μεγαλύτερο κόστος. Δεν ξέρω το κόστος ποιος πρέπει να το επιβαρυνθεί, αν πρέπει να το επιβαρυνθεί η χώρα ή ο ανάδοχος, αλλά σημασία έχει ότι πρέπει μία ημέρα νωρίτερα να έχει παραδοθεί ο flyover».

Μετά από αυτήν τη δήλωση του κυρίου Αλεξανδρίδη, παράγοντες της Ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια για το ποιος θα δώσει πρώτος απευθείας αναθέσεις για έργα στην κατασκευαστική εταιρεία του δημάρχου, αφού θεωρούν ότι για να έκανε τέτοια δήλωση έτσι δουλεύει η εταιρεία του. Δηλαδή κάνει μια συμφωνία να δουλεύουν τα συνεργεία του 8 ώρες το 24ωρο, κατόπιν τον υποχρεώνουν να δουλέψουν τα συνεργεία του 24 ώρες το 24ωρο και το κόστος το φορτώνεται ο ίδιος. Πιο συμφέρουσα διαδικασία δεν υπάρχει!

Ελληνική κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να τα βρουν γρήγορα, γιατί ακούγεται πως η δήλωση του κυρίου Αλεξανδρίδη μαθεύτηκε και στην Αυστραλία και ετοιμάζονται κι εκείνοι να μπούνε στον καβγά!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ