Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο Τεχνικό Πρόγραμμα και η εμπειρία του κυρίου Μανδαλιανού λόγω δημαρχίας

Το Τεχνικό Πρόγραμμα και η εμπειρία του κυρίου Μανδαλιανού λόγω δημαρχίας

Κατά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το έτος 2024, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Ιανουαρίου 2024, ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός μέμφθηκε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη γιατί αυτή προϋπολόγισε 1.000 ευρώ για τον κωδικό του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και γιατί προεκλογικά έλεγαν ότι θα ολοκληρώσουν το στάδιο με ίδιους πόρους. «Μακάρι να τα ολοκληρώσετε, αλλά όχι 1.000 ευρώ για το στάδιο γιατί δεν φτάνει ούτε για μια κερκίδα», είπε ο κύριος Μανδαλιανός.

Πέρασε από τη θέση του δημάρχου ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός και δεν άγγιξε. Ούτε που κατάλαβε ότι δεν ειρωνευόταν τη διοίκηση Αλεξανδρίδη για τα 1.000 ευρώ, αλλά τον ίδιο του τον εαυτό. Ο κύριος Μανδαλιανός είπε όσα είπε, γιατί δυστυχώς τα πίστευε και γιατί δυστυχώς είχε την πεποίθηση ότι «πέτυχε λαβράκι». Ο κύριος Μανδαλιανός δυστυχώς δεν γνώριζε ότι για να προβλεφθεί κάποιο ποσό για την ολοκλήρωση του σταδίου θα πρέπει να τελειώσει η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, την οποία ο ίδιος παρουσίασε ως κοσμογονία πριν από δύο χρόνια και αυτή μέχρι σήμερα δεν έχει ούτε καν δημοπρατηθεί.

Ακριβώς αυτήν την απάντηση έδωσε ο δέκα ημερών δήμαρχος στον επί μία τετραετία δήμαρχο, γιατί ο επί μια τετραετία δήμαρχος δεν γνώριζε ότι τα 1.000 ευρώ προϋπολογίστηκαν για να κρατηθεί ανοιχτός ο κωδικός χρηματοδότησης του σταδίου. Ο κύριος Μανδαλιανός αντί να ακούει τη λέξη «στάδιο» και να «σφυρίζει κλέφτικα», αφού επί δύο χρόνια δεν κατάφερε να πιέσει την πολιτεία για να δημοπρατήσει την επικαιροποίηση της μελέτης, «ανέβηκε στα κεραμίδια» και νόμισε ότι «έβγαλε λαγό από το καπέλο». Ο κύριος Μανδαλιανός δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει είτε τον κύριο Σωτηράκη είτε τον κύριο Αμανατιάδη πριν πει όσα είπε για τα 1.000 ευρώ. Εάν τους είχε ρωτήσει, δεν θα είχε εκτεθεί. Ο κύριος Μανδαλιανός πορεύεται ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με τον ίδιο τρόπο που πορεύτηκε ως δήμαρχος.

Αυτά λοιπόν είπε ο κύριος Μανδαλιανός, τον οποίο έσπευσαν να υπερασπιστούν μερικοί αχαρακτήριστοι, επιτιθέμενοι χυδαία στην «Αγκίδα» όταν γράψαμε για την απειρία του με αφορμή την εκλογή του στη Δημοτική Επιτροπή, επειδή, κατά τη γνώμη τους, είναι έμπειρος λόγω του ότι διετέλεσε δήμαρχος για μία τετραετία. Να τη χαίρονται λοιπόν την εμπειρία του κυρίου Μανδαλιανού. Προφανώς και η δική τους εμπειρία παρόμοια είναι.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ