Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈτσι κατάντησε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης…

Έτσι κατάντησε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης…

Η φωτογραφία αυτού του κάδου αναρτήθηκε στο facebook χθες, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, από στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης του δήμου, της διοίκησης Μανδαλιανού. Δεν έβαλε τίτλο στη φωτογραφία, αλλά έγραψε ότι ο κάδος αυτός βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού.

Είναι προφανές ότι ήθελε να γράψει πως έτσι κατάντησε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αλλά ντράπηκε, αφήνοντας αυτή τη δουλειά να την κάνουν «facebookικοί» φίλοι του, κάποιοι εκ των οποίων είναι γνωστοί παράγοντες του τόπου.

Δηλαδή εάν η Υπηρεσία Καθαριότητας είναι υπεύθυνη γι’ αυτό το χάλι, αυτός που ανάρτησε τη φωτογραφία θέλει να μας πει πως φταίει ο είκοσι ημερών δήμαρχος, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες κατέστρεψε μια Υπηρεσία που του την αφήσανε «λουλούδι».

Ποιος τα υπονοεί αυτά; Αυτός ο οποίος συμμετείχε σε μια διοίκηση που επί τέσσερα χρόνια δεν κατάφερε να λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, που άφησε να υποστεί έξωση το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας και κατόπιν έκανε ενάμιση χρόνο για να το ανοίξει ξανά, που καθυστέρησε ένα χρόνο να λειτουργήσει το έτοιμο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου γιατί δεν φρόντισε να κάνει εγκαίρως τις απαραίτητες εργασίες γύρω από αυτό.

Που να δείξεις αυτή τη φωτογραφία και να εξηγήσεις τη στόχευσή της χωρίς να πεθάνουνε στα γέλια αυτοί που θα τη δούνε; Ντρέπεται και η ντροπή με τα καμώματα ορισμένων.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ