Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤρία χρόνια δεν άνοιξε το φως του γραφείου του ο Κώστας Αμανατιάδης

Τρία χρόνια δεν άνοιξε το φως του γραφείου του ο Κώστας Αμανατιάδης

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου, αλλά τρία χρόνια που ήμουν στο τιμόνι των Οικονομικών δεν άναψα το φως του γραφείου μου για να κάνω οικονομία στο δήμο. Θα μου πείτε: “Θα σωζόταν ο δήμος με τα 5 ή με τα 10 ευρώ;” Όχι, αλλά έδινα το παράδειγμα στους υπαλλήλους και ιδίως τα χρόνια της ενεργειακής κρίσης και σ’ όλον τον κόσμο να με ακολουθήσουν σ’ αυτόν τον τομέα».

Τα παραπάνω είπε ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου Κώστας Αμανατιάδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 10ης Ιανουαρίου 2024, αντιδρώντας στις ανακοινώσεις της διοίκησης Αλεξανδρίδη σχετικά με το ότι ο δήμος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Ο κύριος Αμανατιάδης έδινε λοιπόν το παράδειγμα στους υπαλλήλους και σε όλον τον κόσμο για να κάνουν οικονομία. Έπρεπε όμως ο κύριος Αμανατιάδης να διευκρινίσει στους συναδέλφους του της διοίκησης Μανδαλιανού το λόγο που είχε κλειστό το φως του γραφείου του, γιατί εκείνοι κατάλαβαν πως έπρεπε να κλείσουν γενικά τα φώτα του δήμου και να παραδώσουν μηδενικό έργο.

Ήταν τόσο ερμητικά κλειστά τα φώτα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που δεν κατάφερε η διοίκηση Μανδαλιανού επί τέσσερα χρονιά να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό και έκανε ενάμιση χρόνο για να ολοκληρώσει απλές εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας.

Με βάση την τοποθέτηση του κυρίου Αμανατιάδη, καταλάβαμε γιατί υπέστη έξωση το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, γιατί δεν δημοπρατήθηκε ακόμη η ανάπλαση της οδού Καραολή και Δημητρίου, γιατί δεν ξεκίνησε ακόμη η διαδικασία ανάπλασης της πλατείας Ευόσμου, γιατί δεν έγινε ακόμη τίποτα με τις αναπλάσεις των πάρκων Ελπίδας και Σμύρνης. Είχαν κλειστά τα φώτα και στο σκοτάδι δεν έβρισκαν τα έγγραφα.

Απομένει να δούμε τον κύριο Αμανατιάδη να σηκώνεται και να καρφώνει τη μπάλα στο καλάθι σε ρόλο Αντετοκούνμπο, αφού, ωσάν Αντετοκούμπο στη διαφήμιση, μας είπε το μυστικό για την ενέργεια, για το πότε τη χρειαζόμαστε και πότε τη σπαταλάμε, για το πότε χρειάζεται να σβήνουμε τα φώτα.

Ευτυχώς βέβαια που ο κύριος Αμανατιάδης δεν άναβε κερί στο γραφείο του για να βλέπει, όταν είχε κλειστά τα φώτα, γιατί τότε πολύ φοβόμαστε ότι οι συνάδελφοί του θα τον μιμούνταν και το δημαρχείο θα γινόταν παρανάλωμα του πυρός!!

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ