Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜήνυση θα κάνει ο κύριος Μανδαλιανός στον κύριο Βόγγαλη την επόμενη φορά

Μήνυση θα κάνει ο κύριος Μανδαλιανός στον κύριο Βόγγαλη την επόμενη φορά

Τα παρακάτω είπε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Ιανουαρίου 2024:

«Μας έκανε ένα πάρα πολύ καλό μάθημα αναξιοπρέπειας ο κύριος Βόγγαλης. Ο κύριος Βόγγαλης, ο οποίος μας κατηγόρησε ότι εγώ προσωπικά τόσες ώρες όσες έκανε μέσα στις δέκα μέρες ο δήμαρχος, ο κύριος Αλεξανδρίδης, δεν έχω υπάρξει στο δήμο.

Να σας θυμίσω κύριε Βόγγαλη τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας μας, οι ώρες που με απασχολήσατε στο γραφείο για τα θέματα των συνδικαλιστών ήταν πολύ παραπάνω από αυτές τις ώρες που έχει ξοδέψει ο κύριος Αλεξανδρίδης παρακολουθώντας τα ζητήματα του δήμου.

Και επίσης κύριε Βόγγαλη να σας πω ότι δεν δέχομαι μάθημα αξιοπρέπειας από εσάς, γιατί πολλά πράγματα τα οποία κάναμε προς όφελος των εργαζομένων, τους οποίους εσείς υποστηρίζεται και όπως σας είπα και άλλη φορά δεν τα κάναμε για δικό σας χατίρι. Πάρα πολλά πράγματα τα οποία γίνανε, αυτά όχι μόνο, δεν θέλω ευχαριστώ στη διοίκηση, ήτανε κάποια πράγματα τα οποία έπρεπε να τα κάνουμε.

Εσείς μας λοιδορήσατε και μας κατηγορήσατε ότι δεν βοηθήσαμε τους εργαζομένους. Λυπάμαι πάρα πολύ. Αυτό καταντάει αναξιοπρέπεια και την επόμενη φορά που θα επαναλάβετε κάτι παρόμοιο θα σας κάνω μήνυση. Μη γελάτε κύριε Βόγγαλη. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Λίγο αργότερα ο κύριος Μανδαλιανός συμπλήρωσε τα εξής:

«Δεν θα ανεχτώ άλλη φορά προσβολή στο πρόσωπό μου. Θα σταματήσετε να κυλιέστε σ’ αυτόν τον βούρκο. Τέρμα και τελείωσε. Γελάτε. Κι εγώ γελάω κύριε Βόγγαλη».

Δηλαδή ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός θα κάνει μήνυση στον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου επειδή κατηγορεί την προηγούμενη διοίκηση ότι δεν βοήθησε τους εργαζόμενους; Εδώ κολλάει το «έλα Χριστέ και Παναγιά»! Μήνυση σε πολιτικό αντίπαλο για πολιτική κριτική, ακόμα κι αν αυτή δεν ισχύει, όπως ισχυρίζεται ο κύριος Μανδαλιανός; Δηλαδή ο κύριος Μανδαλιανός είναι ικανός να προειδοποιήσει με μηνύσεις όσους λένε ότι το έργο του στη δημαρχιακή του θητεία ήταν μηδενικό;

Η παράταξη Μανδαλιανού και ο ίδιος ο επικεφαλής της συνεχίζουν και στην αντιπολίτευση να είναι το ίδιο απίστευτοι που ήταν στη διοίκηση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ