Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Όσο έχει τρέξει ο Αλεξανδρίδης σε έξι ημέρες, τρέξατε εσείς σε τέσσερα...

«Όσο έχει τρέξει ο Αλεξανδρίδης σε έξι ημέρες, τρέξατε εσείς σε τέσσερα χρόνια κύριε Μανδαλιανέ»

«Συζητάμε σήμερα τα Ανταποδοτικά Τέλη γιατί λείπατε διακοπές κύριε Μανδαλιανέ»

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Οργάνωσης Βασίλη Βόγγαλη και του τέως δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 10ης Ιανουαρίου 2024.

«Βρισκόμαστε και συζητάμε σήμερα εδώ πέρα το Τεχνικό Πρόγραμμα και τα Ανταποδοτικά, γιατί δεν τα ψήφισε η προηγούμενη διοίκηση, εσείς κύριε Μανδαλιανέ. Λείπατε διακοπές», είπε ο κύριος Βόγγαλης με τον τέως δήμαρχο να του απαντάει πως καταντάει γελοίο.

«Λείπατε διακοπές», επέμεινε ο κύριος Βόγγαλης, «Κάνετε λάθος», του απάντησε ο κύριος Μανδαλιανός και ο αντιδήμαρχος συνέχισε λέγοντας πως «Διαφορετικά δεν θα συζητούσαμε εδώ πέρα ούτε τα Ανταποδοτικά ούτε το Τεχνικό Πρόγραμμα».

«Σας άκουσα προσεκτικά. Ακούστε. Έχετε λίγο υπομονή και τη σεμνότητα να δέχεστε και την κριτική», αντέδρασε ο Βασίλης Βόγγαλης στις διακοπές από τον τέως δήμαρχο, με εκείνον να του απαντάει «Σεμνότητα έχω πάρα πολύ. Εσείς δεν έχετε».

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών απευθύνθηκε ξανά στον τέως δήμαρχο τονίζοντας τα εξής: «Ξεκινήσατε κουνώντας το δάχτυλο στο δήμαρχο, ο οποίος τρέχει από τις έξι το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, κάτι το οποίο εσείς δεν είδατε ποτέ. Λοιπόν, όσο έχει τρέξει σε έξι μέρες τρέξατε σε τέσσερα χρόνια», ενώ υπογράμμισε πως τα 30 εκατομμύρια που διατυμπάνιζε προεκλογικά ότι κέρδισε η διοίκηση Μανδαλιανού για έργα δεν αποτυπώνονται πουθενά στο Τεχνικό Πρόγραμμα.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ