Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού γιόρταζε γιατί άφησε το δήμο χωρίς προϋπολογισμό;

Η διοίκηση Μανδαλιανού γιόρταζε γιατί άφησε το δήμο χωρίς προϋπολογισμό;

Δημοσιεύτηκαν χθες Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 φωτογραφίες στο facebook, οι οποίες συνοδεύονταν από την εξής φράση:

«Ένα πολύ ευχάριστο μεσημέρι για να αποχαιρετήσουμε το 2023 με καλούς φίλους. Καλώς να ορίσει η νέα χρονιά!»

Δεν αναγράφεται ότι το ευχάριστο μεσημέρι μελών της διοίκησης Μανδαλιανού ήταν στο δημαρχείο, αλλά αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες. Άλλωστε πριν ανεβάσουν τις φωτογραφίες, τα σχόλια δημοτών έδωσαν και πήραν, αφού τους έβλεπαν από την πλατεία του Ευόσμου να φωτογραφίζονται στο μπαλκόνι.

Το ότι το ευχάριστο μεσημέρι ήταν στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου έχει και δεν έχει σημασία. Στο δημαρχείο η διοίκηση Μανδαλιανού θα έπρεπε να ψηφίσει Ανταποδοτικά Τέλη, Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό για το 2024 -κάτι που δεν έκανε- κι όχι να καλωσορίζει τη νέα χρονιά. Ακόμα όμως κι αν το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς γινόταν από κάπου αλλού και όχι από το δημαρχείο, θα ήταν πρόβλημα γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού άφησε τον δήμο χωρίς Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό. Τι λογής καλωσόρισμα λοιπόν ήταν αυτό του 2024; Γιόρταζαν γιατί φόρτωσαν στην επόμενη διοίκηση του δήμου αυτά που θα έπρεπε να κάνουν οι ίδιοι;

Η φωτογραφία είναι το τραπέζι από το ευχάριστο μεσημέρι της διοίκησης Μανδαλιανού. Τα πρόσωπα αφαιρέθηκαν. Δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι δημοσίευσαν στο facebook το ευχάριστο μεσημέρι για να αποχαιρετήσουν το 2023 και να υποδεχτούν τη νέα χρονιά. Η συμπεριφορά τους ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας. Μάλλον δεν το έκαναν για να προκαλέσουν τους δημότες, τους οποίους άφησαν χωρίς Τεχνικό Πρόγραμμα και χωρίς Προϋπολογισμό. Μάλλον το έκαναν γιατί δεν κατάλαβαν ότι ήταν η διοίκηση του δήμου με υποχρεώσεις και ευθύνες.

Κατά το ευχάριστο μεσημέρι της διοίκησης Μανδαλιανού, η φιλαρμονική του δήμου δεν έπαιζε ούτε στην πλατεία, ούτε πουθενά αλλού, γιατί απλά τη διέλυσαν. Δεν έπαιζε όμως και καμιά άλλη φιλαρμονική, αφού δεν κανόνισαν κάτι τέτοιο. Κράτησαν το ευχάριστο εορταστικό μεσημέρι για τον εαυτό τους, χωρίς να σκεφτούν ότι έπρεπε να κάνουν πιο ευχάριστα και τα εορταστικά μεσημέρια των δημοτών.

Καλώς να ορίσει η νέα χρονιά.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ