Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝαθαναηλίδης Λεωνίδας: Ανίερες συμμαχίες αντιδημοκρατικής κατεύθυνσης

Ναθαναηλίδης Λεωνίδας: Ανίερες συμμαχίες αντιδημοκρατικής κατεύθυνσης

Στην κοινωνία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου τις τελευταίες ώρες διαδόθηκε μια πληροφορία, η οποία διασταυρώθηκε και είναι απολύτως έγκυρη. Με βάση αυτήν την πληροφορία δύο άσπονδοι εχθροί, οι οποίοι κατά την προεκλογική περίοδο αντήλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, συμμάχησαν για να αφήσουν έξω από τη Δημαρχιακή Επιτροπή μια παράταξη, αλλά και δημοτικούς συμβούλους από τις δικές τους παρατάξεις με τους οποίους βρίσκονται σε κόντρα επειδή εκείνοι δεν τους κάνουν τα κέφια.

Η συμμαχία αυτή μόνο αποστροφή προκαλεί γιατί αφενός είναι μια ραδιουργία προκειμένου να μην υπάρξει αντιπροσωπευτική Δημαρχιακή Επιτροπή με εκπροσώπους όλων των παρατάξεων και αφετέρου έχει σκοπό να δημιουργήσει κόντρες, αφού εκπορεύεται από δύο ανθρώπους στους οποίους οι δημότες γύρισαν την πλάτη και οι οποίοι δρουν στη βάση της εκδικητικότητας. Ανίερες συμμαχίες αντιδημοκρατικής κατεύθυνσης και τίποτε άλλο.

Οι δύο αυτοί άφωνοι, γιατί προεκλογικά και οι δύο αρνούνταν να συζητήσουν σε debate για τις θέσεις τους, να αφήσουν στην άκρη τις ραδιουργίες. Δεν είχαν και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στο δήμο παρά μόνο προσωπικές αντιπαραθέσεις, ίντριγκες και ραδιουργίες. Ο δήμος πρέπει να λειτουργήσει με αντιπροσωπευτική Δημαρχιακή Επιτροπή, στην οποία θα εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν…

Ναθαναηλίδης Λεωνίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ