Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Ciclo coffee corner στο Ελευθέριο Κορδελιό

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Ciclo coffee corner στο Ελευθέριο Κορδελιό

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στήθηκε στο Ciclo coffee corner στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου στον αριθμό 1 στο Ελευθέριο Κορδελιό, χθες παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, μια ηλιόλουστη, πανέμορφη ανοιξιάτικη ημέρα.

Μικροί και μεγάλοι πέρασαν υπέροχα. Οι μικροί διασκεδάζοντας με το χορό και με τα ξωτικά και οι μεγάλοι διασκεδάζοντας… με τα κρασιά! Το «παρών» έδωσε στο πάρτι και η «Αγκίδα», η οποία φιλοξενήθηκε από τον πρώην δήμαρχο Στάθη Λαφαζανίδη.

Η ιδιοκτησία του καταστήματος φιλόξενη, ετοίμασε με μεράκι το πάρτι και τα εδέσματα, βοηθούμενη από τον δημοτικό σύμβουλο σεφ Ηλία Κυρκαλά!! Αξιοσημείωτη η ταχύτητα του δημοτικού συμβούλου Νέστορα Λαφαζανίδη, πίσω και μπροστά από τον πάγκο!!

Στο πάρτι έδωσαν το παρών ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, ο Βαγγέλης Γεωργίου (Λακούβας), νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος είχε αποθηκευμένη την ομπρέλα της παράταξης του Στάθη Λαφαζανίδη από όταν ο τελευταίος ήταν δήμαρχος στον πρώην δήμο του Ελευθερίου Κορδελιού. Παρών και ο Βαγγέλης Κώτσου, νεοκλεγμένος σύμβουλος στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Σαρακατσάνων. Παρών και ο Θεόδωρος Γεωργίου, πρόεδρος του Συλλόγου των Σαρακατσάνων στο Ελευθέριο Κορδελιό. Την παράσταση βέβαια έκλεψε με την εμφάνισή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, πρώην βουλευτής, πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Πήγαμε για λίγο και τελικά κόντεψε να σκοτεινιάσει. Ευχαριστούμε το Ciclo coffee corner και ιδιαίτερα τους Στάθη και Νέστορα Λαφαζανίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ