Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘόδωρος Κατσούκας: Να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητα των δημοτών

Θόδωρος Κατσούκας: Να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητα των δημοτών

Ο Θόδωρος Κατσούκας θα είναι από την 1η Ιανουαρίου Εντεταλμένος Σύμβουλος στην αντιδημαρχία Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών, όπως ανακοίνωσε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Η αντιδημαρχία στην οποία αναλαμβάνει Εντεταλμένος Σύμβουλος ο Θόδωρος Κατσούκας είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού έχει να κάνει με την καθημερινότητα του δημότη και με τις υποδομές.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος δηλώνει ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας του δημότη, που δυστυχώς μαζεύτηκαν πολλά στο δήμο, και ώστε να γίνει πιο εύκολη η ζωή όλων των κατοίκων.

Ο Θόδωρος Κατσούκας εύχεται:

«Χρόνια πολλά & ευάρεστα τω Θεώ…!

Τα Χριστούγεννα μας καλούν να αλλάξουμε τρόπο σκέψης….& συμπεριφοράς! Να συντονίσουμε την Ζωή μας πλέον με το δικό Του Θέλημα!

Και η προσωπική αυτή αλλαγή αντανακλά στον κόσμο όλο τονώνει την αντοχή, ενισχύει την αλληλεγγύη, απαλύνει τον πόνο, ανακουφίζει την μοναξιά, φέρνει την πολυπόθητη ειρήνη! Με αυτό το πνεύμα λοιπόν να εορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα & ο νέος χρόνος να πληρώνει την Ζωή όλων μας με τα δώρα της άπειρης αγάπης του σαρκωθέντος Θείου λόγου! Ευφρόσυνα, χαρούμενα, ευλογημένα, ολόφωτα, αληθινά, αιώνια Χριστούγεννα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ