Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαράδεκτες πρακτικές της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου...

Απαράδεκτες πρακτικές της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Διαβάζοντας κανένας τον τίτλο αυτού του κειμένου σίγουρα σκέφτεται πως ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης θα αναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου την 1η Ιανουαρίου 2023, ότι ακόμη δεν είναι δήμαρχος και ότι στη διοίκηση του δήμου βρίσκεται η παράταξη Μανδαλιανού, οπότε δεν είναι δυνατόν να έκανε κάτι απαράδεκτο η διοίκηση Αλεξανδρίδη, αφού θα γίνει διοίκηση σε έντεκα μέρες.

Αυτά όλα είναι φιλοσοφικές αναζητήσεις της πλάκας. Η διοίκηση Αλεξανδρίδη χρησιμοποιεί απαράδεκτες πρακτικές και γι’ αυτό πρέπει να της ασκηθεί σκληρή κριτική και γιατί όχι να ζητηθεί και η παραίτησή της.

Όποιος δεν πιστεύει τα γραφόμενα αυτού του άρθρου και τα θεωρεί σαχλαμάρες, τότε ζει σε άλλο δήμο. Είναι βαθιά νυχτωμένος όποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν να ασκηθεί κριτική στη διοίκηση Αλεξανδρίδη κι ας μην έχει αναλάβει ακόμη τα καθήκοντά της.

Αντιδήμαρχος της απερχόμενης διοίκησης Μανδαλιανού είπε και ελάλησε: «Ναι αλλά στη διοίκηση Αλεξανδρίδη δεν κάνετε κριτική». Εδώ ταιριάζει το «Θεέ μου δώσε μου δύναμη να αντέξω». Όσο και να τους έχεις συνηθίσει, δεν γίνεται να μην εκραγείς με τα όσα απίστευτα ξεστομίζουν. Να ασκήσουμε κριτική στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, η οποία ακόμη δεν υφίσταται. Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς τους ανθρώπους;

Είναι προφανές πως ετοίμασαν από τώρα το ποίημα που θα λένε από την 1η Ιανουαρίου, αλλά ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος ασυγκράτητος το απήγγειλε στις 20 Δεκεμβρίου. Εξαιρετικό ποίημα για να απαγγελθεί στο «Ράδιο Αρβύλα», που τώρα τελευταία φιλοξενεί ποιήματα μεγάλων ποιητών της Θεσσαλονίκης.

Μπάμπης Ι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ