Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς μην είναι τόσο σκληρός με τον γιο του ο κύριος Αλέξανδρος...

Ας μην είναι τόσο σκληρός με τον γιο του ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός…

Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πατέρας του απερχόμενου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» τον Αύγουστο του 2019, είχε πει ότι θα είναι ο πιο σκληρός κριτής της νέας διοίκησης.

Στις αρχές του 2023, ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός έδωσε συνέντευξη σε ενημερωτική ιστοσελίδα και έβγαλε όλη τη διοίκηση του γιου του άπειρη, προκειμένου να δικαιολογήσει το απόλυτο μηδέν που έκανε ο γιος του ως δήμαρχος. Σ’ εκείνην τη συνέντευξη, όχι μόνο δεν άσκησε κριτική στο γιο του και στη διοίκησή του γιατί δεν έκαναν απολύτως τίποτα, αλλά επιπλέον επιτέθηκε σ’ όλον τον κόσμο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός δήλωσε στην «Αγκίδα» πως αν η μ@λ@κί@ ήταν επιστήμη, η «Αγκίδα» θα είχε πάρει Νόμπελ. Αυτά τα δήλωσε εξαιτίας της κριτικής που άσκησε η εφημερίδα στη διοίκηση του γιου του!

Το Δεκέμβριο του 2023, ο γιος του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού και απερχόμενος δήμαρχος αποφάσισε να πάει ταξίδι στο εξωτερικό την περίοδο που θα έπρεπε να νοιάζεται για τα Ανταποδοτικά Τέλη, για το Τεχνικό Πρόγραμμα και για τον Προϋπολογισμό. Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός δεν είπε κουβέντα, γιατί προφανώς θεώρησε πολύ φυσιολογική τη συμπεριφορά του γιου του.

Είπαμε να είναι σκληρός κριτής του γιου του ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός, αλλά όχι και τόσο. Γιος του είναι. Μπορεί να μην έκανε απολύτως τίποτα ως δήμαρχος, αλλά δεν χρειάζεται να τον κρίνει τόσο αυστηρά. Είναι που είναι πικραμένος ο γιος του, γιατί οι δημότες τον έστειλαν με την ψήφο τους στο σπίτι του, δεν χρειάζεται να τον πικραίνει κι ο πατέρας του με την σκληρή κριτική του!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ