Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌσο πάνε και γίνονται νεότεροι παράγοντες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Όσο πάνε και γίνονται νεότεροι παράγοντες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Όσο πάνε και γίνονται νεότεροι παράγοντες της κοινωνικής ζωής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Αντί να μεγαλώνουν όλο και μικραίνουν.

Μέχρι τώρα βλέπαμε αρκετούς να φιλτράρουν τις φωτογραφίες τους, με συνέπεια ένα παράδοξο αποτέλεσμα για όσους τους ήξεραν, αφού έφταναν μερικές φορές να κάνουν τη νύχτα μέρα.

Τώρα βλέπουμε να μοστράρουν φωτογραφίες τους μιας άλλης εποχής που όσο πάει γίνεται και πιο «άλλη», αφού ξεκινούν με φωτογραφίες δέκα χρόνων πριν και καταλήγουν με φωτογραφίες τις εποχής που ήταν teenagers!

Θα σκεφτεί κάποιος τι κακό υπάρχει στο να δημοσιεύει κανείς στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παλιές του φωτογραφίες. Μα ο λόγος δεν γίνεται γι’ αυτό. Άρχισαν να μοστράρουν τέτοιες φωτογραφίες και σε δημοσιεύματα άλλου είδους, όπως για παράδειγμα σε δηλώσεις τους.

Τους πολίτες δεν τους νοιάζει η ηλικία των παραγόντων της κοινωνικής ζωής του τόπου. Τους νοιάζει να κάνουν πράγματα για τον τόπο. Ας αφήσουν λοιπόν τη δική τους ηλικία και ας ασχοληθούν με την ουσία. Άλλωστε τα μεγαλεία είναι για να τα διηγούνται στα εγγόνια και στα δισέγγονά τους και διηγώντας αν θέλουν ας ρίξουν κι ένα κλάμα.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ