Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ ιατρός δήμαρχος κύριος Μανδαλιανός πρέπει να αμείβεται διπλά, αλλά όχι οι...

Ο ιατρός δήμαρχος κύριος Μανδαλιανός πρέπει να αμείβεται διπλά, αλλά όχι οι γυμναστές;

Ο απερχόμενος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, παρ’ όλο που είναι ιατρός, μας έχει συνηθίσει σε κουβέντες οι οποίες δεν χωράνε σε καμιά λογική και πολύ περισσότερο δεν χωράνε στην επιστήμη.

Ο κύριος Μανδαλιανός είχε πει από το μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι τα εργαστήρια φυσικής δεν χρειάζονται στα Δημοτικά Σχολεία γιατί οι μαθητές αυτής της ηλικίας δεν τα εκτιμάνε.

Στη συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου 2023, είπε και μία ακόμα φοβερή κουβέντα προς την ίδια κατεύθυνση. Είπε πως ένα αθλητικό σωματείο του δήμου ζήτησε οικονομική ενίσχυση από τον δήμο και ο ίδιος απάντησε ότι δεν δίνει, επειδή παίρνουν λεφτά από τα παιδιά των ακαδημιών!

Πραγματικά αναρωτιόμαστε τι άλλο θα ακούσουμε από αυτόν τον δήμαρχο. Οι ακαδημίες για να λειτουργήσουν χρειάζονται καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Στις ακαδημίες πηγαίνουν παιδιά και γι’ αυτό πρέπει να έχουν παιδαγωγούς καθηγητές Φυσικής Αγωγής και όχι πρώην ποδοσφαιριστές ή όποιους άλλους που στον ελεύθερο χρόνο τους κάνουν τους προπονητές. Αυτοί οι καθηγητές πρέπει να πληρωθούνε. Από που θα πληρωθούνε; Από τις συνδρομές; Ή τα αθλητικά σωματεία, στο δήμο που είναι δήμαρχος ο κύριος Μανδαλιανός, θα πρέπει να κάνουν τον έρανο της αγάπης;

Εκτός κι αν ο κύριος Μανδαλιανός εκτιμά ότι ο ίδιος πρέπει να αμείβεται και ως ιατρός και ως δήμαρχος, αλλά οι γυμναστές πρέπει να δουλεύουν τζάμπα, επειδή είναι επιστήμονες κατώτερου Θεού. Διπλό μισθό ο κύριος Μανδαλιανός, καθόλου μισθό οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που προπονούν παιδιά σε ακαδημίες αθλητικών σωματείων.

Πραγματικά αυτό που ακούστηκε από τον κύριο Μανδαλιανό ήταν απίστευτο, όπως απίστευτη ήταν και η σιωπή της αντιδημάρχου Αθλητισμού και καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, κυρίας Μαρίας Γαβαλά. Εκτός κι αν και η κυρία αντιδήμαρχος πιστεύει ότι οι συνάδελφοί της θα πρέπει να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στα αθλητικά σωματεία. Φυσικά δεν αντέδρασε και κανένας άλλος από τους πολλούς παιδαγωγούς που έχει η διοίκηση Μανδαλιανού, όπως δεν είχαν αντιδράσει ούτε στην αντιεπιστημονική κραυγή του δημάρχου ότι τα εργαστήρια φυσικής δεν χρειάζονται στα Δημοτικά Σχολεία.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ