Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑδράνεια για μπάζα σε κεντρικό οικόπεδο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Αδράνεια για μπάζα σε κεντρικό οικόπεδο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Τα μπάζα που φαίνονται στη φωτογραφία βρίσκονται σε οικόπεδο της οδού Μακεδονίας στον Εύοσμο κοντά στη συμβολή με την οδό Καραολή Δημητρίου. Το οικόπεδο είναι χωρίς περίφραξη, με αποτέλεσμα αντί τα μπάζα να φύγουν, να προστίθενται και νέα καθώς πηγαίνουν διάφοροι και εναποθέτουν εκεί κι άλλα.

Οι περίοικοι ενημέρωσαν τη Δημοτική Αστυνομία τρεις φορές, καθώς αυτό που γίνεται με τα μπάζα σαφώς και απαγορεύεται. Παρ’ όλο που η απάντηση ήταν ότι θα παρέμβει ο δήμος, προκειμένου να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου και μέσα σ’ ένα μήνα να απομακρυνθούν τα μπάζα, δεν έχει γίνει τίποτα μετά από δυο μήνες και ενώ τα μπάζα συνεχίζουν να αυξάνονται.

Στην τελευταία επικοινωνία περίοικου με τη Δημοτική Αστυνομία, η απάντηση ήταν πως θα πρέπει να πάει από την Υπηρεσία και να κάνει καταγγελία! Από που προκύπτει ότι για να κάνει τη δουλειά του ο δήμος, θα πρέπει να προχωρούν σε επίσημες έγγραφες καταγγελίες οι κάτοικοι;

Η διοίκηση Μανδαλιανού να λύσει άμεσα το πρόβλημα και ν’ αφήσει για μερικές στιγμές τις διακοπές στις οποίες βρίσκεται από τη στιγμή που έχασε τις εκλογές. Είναι ντροπή κεντρικό σημείο του δήμου να παρουσιάζει αυτό το θέαμα.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ