Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα συντρίμμια στην 25ης Μαρτίου που αφήνει πίσω της η διοίκηση Μανδαλιανού

Τα συντρίμμια στην 25ης Μαρτίου που αφήνει πίσω της η διοίκηση Μανδαλιανού

Η φωτογραφία των τρακαρισμένων αυτοκινήτων είναι από τη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Ολυμπιάδος στον Εύοσμο. Το τροχαίο ατύχημα έγινε σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 γύρω στις πέντε η ώρα το απόγεμα.

Εκτός των άλλων συντριμμιών που αφήνει πίσω η «διακοπεύουσα» απερχόμενη διοίκηση Μανδαλιανού, αφήνει πίσω της και τα συντρίμμια των τρακαρισμένων αυτοκινήτων από τα τροχαία ατυχήματα που γίνονται όλη την ώρα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο.

Είναι δύσκολο να μετρήσουμε πόσες φορές η διοίκηση Μανδαλιανού και προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος έδωσαν ημερομηνίες για την έναρξη εργασιών κατασκευής κυκλικών κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου. Όπως και με άλλες ημερομηνίες για έναρξη άλλων έργων, οι ημερομηνίες αυτές έμειναν στα λόγια.

Η απερχόμενη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αφήνει πίσω της παχιά λόγια, ημερομηνίες έναρξης έργων και συντρίμμια τρακαρισμένων αυτοκινήτων στην οδό 25ης Μαρτίου. Οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο, με διοίκηση Μανδαλιανού, θα κατασκευάζονταν όταν θα κατασκευάζονταν και οι πράσινες διαδρομές, τις οποίες επίσης έταζαν και στις οποίες θα κάλπαζαν τα πράσινα άλογα.

Το μόνο που θα δούμε απ’ όλα τα παραπάνω είναι τα πράσινα άλογα, στα οποία θα ανέβουν τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού για να πάνε στα σπίτια τους και να γλιτώσει ο δήμος από τα παχιά τους λόγια και τα μηδενικά τους έργα.

Β.Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ