Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να πάρει πίσω και ευχή για χρόνια πολλά!

Η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να πάρει πίσω και ευχή για χρόνια πολλά!

Στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού έκανε πριν λίγη ώρα δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την οποία ευχόταν χρόνια πολλά στην Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου.

Η ανάρτηση αναφερόταν στην Προϊσταμένη με τα καλύτερα λόγια και επίσης περιείχε στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου που μελοποιήθηκαν από τον Μάριο Τόκα.

Η ανάρτηση αυτή φαίνεται πως είχε πολλούς αποδέκτες, όμως κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που δημοσιεύτηκε. Βέβαια η «Αγκίδα» πρόλαβε να πάρει screenshot. Μάλλον οι «πολλοί αποδέκτες» διαμαρτυρήθηκαν για τα «χρόνια πολλά» και τα «χρόνια πολλά» εξαφανίστηκαν. Ίσως να πήγαν κατά το βουνό.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ικανή να κάνει πολλά και διάφορα, τα οποία θετικά δεν τα λέει κανείς. Τώρα μάθαμε πως ανάμεσα σ’ αυτά τα πολλά και διάφορα συμπεριλαμβάνεται και η ανάκληση ευχής για χρόνια πολλά! Τελικά η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να πάρει πίσω μέχρι και ευχή για χρόνια πολλά!!

Κιμ. Ο.

ΥΓ. Τελικά η δημόσια ανάρτηση έγινε ιδιωτική, η ευχή για τα χρόνια πολλά δηλαδή δεν ανακλήθηκε, αλλά έγινε ιδιωτική μόνο για να την βλέπουν φίλοι!

Υπάρχει κάποιος που να μην καταλαβαίνει που αναφέρεται το screenshot;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ