Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαμπάνια της Αγκίδας για τη Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Καμπάνια της Αγκίδας για τη Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η «Αγκίδα», σε συνεννόηση και συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ξεκινάει καμπάνια ανασυγκρότησης της Φιλαρμονικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Πολιτιστικές δράσεις σ’ έναν δήμο, και μάλιστα στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, δεν μπορεί να υπάρξουν χωρίς να υφίσταται Φιλαρμονική. Δήμος χωρίς Φιλαρμονική δεν μπορεί να ισχυρίζεται πως ασχολείται με τον πολιτισμό, ό,τι άλλο και να κάνει.

Επειδή πέρασε πάνω από ενάμισης χρόνος από τότε που διαλύθηκε η Φιλαρμονική κι επειδή δεν υπάρχουν περιθώρια αργοπορίας για την ανασυγκρότησή της, η «Αγκίδα» καλεί τους μουσικούς του δήμου μας που παίζουν χάλκινα πνευστά μουσικά όργανα, ξύλινα πνευστά μουσικά όργανα και κρουστά, είτε έχουν παίξει παλιότερα στη Φιλαρμονική του δήμου είτε όχι, να στηρίξουν την ανασυγκρότησή της, δημιουργώντας, πριν την 1η Ιανουαρίου 2024, έναν πυρήνα στον οποίο θα ενσωματωθούν σύντομα μαθητές σχολείων του δήμου που θέλουν να παίξουν στη Φιλαρμονική.

Η στήριξη από παλιούς μουσικούς θα είναι καταλυτική, ώστε η Φιλαρμονική του δήμου μας όχι μόνο να ανασυγκροτηθεί γρήγορα, αλλά επιπλέον να γίνει μεγάλη και ισχυρή, όπως αξίζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας. Οι μουσικοί που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή να στείλουν μήνυμα στο email της Αγκίδας (info@agkidapress.gr) και θα υπάρξει άμεση επικοινωνία μαζί τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ