Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔυστυχώς ονομάζεσαι Σταυρίδης και όχι Καϊτετζίδης

Δυστυχώς ονομάζεσαι Σταυρίδης και όχι Καϊτετζίδης

Του Γιάννη Καμαρινού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Αντιδήμαρχε Παιδείας Γιώργο Σταυρίδη, δυστυχώς ονομάζεσαι Σταυρίδης και όχι Καϊτετζίδης κι έτσι μαύρο φίδι που σ’ έφαγε.

Εάν ονομαζόσουν Καϊτετζίδης, ο κύριος Τσιότσος θα επεξεργαζόταν καμιά δεκαριά χρόνια τις ευθύνες σου για τον λέβητα που δεν λειτουργεί σε σχολικό κτήριο, θα έκανε γενικές και αόριστες ερωτήσεις για το κατά πόσο φταις εσύ ή κάποιος άλλος ή το σύμπαν ή ακόμα κι ο Θεός, θα οργάνωνε, μετά από δέκα χρόνια, μια ημερίδα, την οποία θα συντόνιζε ο ίδιος, και θα αποφαινόταν ότι ίσως να έχεις κι εσύ κάποια μικρή ευθύνη.

Τώρα όμως που ονομάζεσαι Σταυρίδης κι όχι Καϊτετζίδης, κάθε μέρα θα σε σταυρώνει ο κύριος Τσιότσος. Τις δικές σου ευθύνες για τον λέβητα τις έμαθε, τις κατανόησε αμέσως και τις χρεώνει μάλιστα με μεγάλο τόκο. Τις ευθύνες του Καϊτετζίδη για το γεγονός ότι κόντεψε να χαθεί δημοτικό ακίνητο, αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ, δεν τις βλέπει και ρωτάει και ξαναρωτάει και ματαξαναρωτάει.

Μήπως να σκεφτείς Σταυρίδη να αλλάξεις το επίθετό σου και να το κάνεις «Καϊτετζίδης» μπας και γλιτώσεις από τον κύριο Τσιότσο, που χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, που είναι λαλίστατος κάπου και μουγγός κάπου αλλού, ταχύτατος σαν λαγός όπου θέλει να τρέξει και αργός σαν χελώνα όπου θέλει να αργοπορήσει;

Μην το σκέφτεσαι καθόλου Σταυρίδη. Άλλαξε το επίθετό σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ