Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνακούφιση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για την εκλογή Σωτηράκη

Ανακούφιση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για την εκλογή Σωτηράκη

Τελικά οι εκλεγμένοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου από τις δημοτικές εκλογές δεν αλλάζουν κι έτσι ο Κώστας Σωτηράκης θα είναι παρών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανακούφιση επικράτησε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μετά την απόφαση του δικαστηρίου, αφού για αρκετές εβδομάδες υπήρξε άγχος, αγωνία και πανικός μήπως ο Κώστας Σωτηράκης απουσιάζει από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κανένας δεν ήθελε την απουσία του Κώστα Σωτηράκη, αφού είναι ικανότατος αυτοδιοικητικός και με ένα «άμπρα κατάμπρα» υπογειοποιεί τις γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος και καταργεί τους πυλώνες! Ο Κώστας Σωτηράκης με ένα «σουσάμι άνοιξε» ανοίγει την πόρτα του θησαυροφυλακίου του κράτους και έρχονται στο δήμο μας 30 εκατομμύρια ευρώ για έργα. Ο Κώστας Σωτηράκης με ένα χάιδεμα του μαγικού λυχναριού ολοκληρώνει το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Ευτυχώς ο Κώστας Σωτηράκης θα είναι παρών στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και μαζί του θα έχει όλα τα εργαλεία της επιτυχίας που περιγράψαμε παραπάνω συν το μαγικό ραβδί του και το καπέλο του! Με το μαγικό ραβδί του ενεργοποιεί τους ανελκυστήρες των πεζογεφυρών στην περιφερειακή οδό και μέσα από το καπέλο του βγάζει λαγούς με πετραχήλια.

Ανακουφισμένος είναι και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο οποίος προσδοκά στη βοήθεια του πολυμήχανου Κώστα Σωτηράκη.

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ. Για τους κακοήθεις που θα σκεφτούν ότι με όλα αυτά τα εργαλεία ο Κώστας Σωτηράκης έκανε ενάμιση χρόνο να φτιάξει το ΚΕΠ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τόσο σπουδαία εργαλεία δεν ασχολούνται με τόσο ποταπές εργασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ