Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠεριμένουν να πάει να μαζέψει τα πεσμένα δέντρα ο Αλεξανδρίδης

Περιμένουν να πάει να μαζέψει τα πεσμένα δέντρα ο Αλεξανδρίδης

Το πεσμένο δέντρο των φωτογραφιών στο τέλος του δημοσιεύματος βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου περίπου στη συμβολή με την οδό Ελευθερίας. Έπεσε το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023 από τους ισχυρούς ανέμους, κόβοντας μάλιστα καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 και το πεσμένο δέντρο στέκει ακόμη στο ίδιο σημείο. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ακόμη δεν πήγε να το μαζέψει. Ένα πεσμένο δέντρο στέκει στο πεζοδρόμιο. Τι περιμένουν; Να το κόψει ο κόσμος και να το πάρει για να το κάψει στο τζάκι του;

Μάλλον όχι. Μάλλον η απερχόμενη διοίκηση του δήμου περιμένει να πάει να το μαζέψει ο νεοκλεγείς δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο οποίος ήταν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου δίπλα στα συνεργεία του δήμου που μάζευαν πεσμένα δέντρα και κλαδιά, αφού ο απερχόμενος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός απουσίαζε. Στο σημείο βρίσκεται και «Το Μαγαζάκι του Αστέρη», παντοπωλείο του νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου Αστέρη Μπαξεβάνη με την παράταξη Αλεξανδρίδη, θα βάλει ένα χέρι κι εκείνος και θα φορτωθεί το δέντρο.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με διοίκηση Μανδαλιανού όλα γίνονται με χρονοκαθυστέρηση. Ίσως και το μάζεμα του πεσμένου δέντρου να είναι ενταγμένο στα έργα των 30.000.000 ευρώ που εξασφάλισε ο κύριος Σωτηράκης.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ