Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜισές δουλειές της διοίκησης Μανδαλιανού στην οδό Κατσώνη στον Εύοσμο

Μισές δουλειές της διοίκησης Μανδαλιανού στην οδό Κατσώνη στον Εύοσμο

Στις αρχές τις εβδομάδας που τελειώνει σήμερα, οι αρμόδιες Υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησαν συντήρηση της οδού Λάμπρου Κατσώνη στον Εύοσμο, η οποία, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι πεζοδρομημένη.

Η οδός αυτή, όπως μας είπαν κάτοικοι της περιοχής, φτιάχτηκε το 1987 και από τότε δεν έγινε ούτε συντήρηση. Έτσι όταν είδαν πως ο δήμος έχει σκοπό να συντηρήσει, μετά από τόσα χρόνια, μόνο τη μισή οδό, αντέδρασαν και ζήτησαν να συντηρηθεί ολόκληρη.

Αποτέλεσμα της αντίδρασης αυτής, όπως και πάλι μας ενημέρωσε κάτοικος της περιοχής, συνταξιούχος πλέον πρώην υπάλληλος του δήμου, ήταν η αρμόδια υπάλληλος για το έργο να διαπληκτιστεί μαζί του και μάλιστα να του μιλήσει με ανάρμοστο τρόπο.

Οι περίοικοι της οδού Κατσώνη μας ενημέρωσαν ότι δέχτηκαν επιτιμητικά σχόλια όταν έβγαλαν φωτογραφίες τις εργασίες, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να πιέσουν τη διοίκηση του δήμου ώστε να συντηρηθεί ολόκληρη η οδός και όχι μόνο η μισή.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο διαπληκτισμός νυν υπαλλήλου του δήμου με πρώην συνάδελφό της στο δήμο και μάλιστα συνδικαλιστή. Οι αντιδράσεις των κατοίκων αφορούσαν τους χειρισμούς της διοίκησης του δήμου και όχι βέβαια τους υπαλλήλους του δήμου. Για ποιο λόγο υπήρξε τέτοιου είδους αντίδραση από υπάλληλο του δήμου, είναι άξιο απορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ