Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος παίζει με τον πόνο του κοσμάκη

Νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος παίζει με τον πόνο του κοσμάκη

Νεοκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε στις 31 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης, να παίξει με τον πόνο του κοσμάκη. Πώς το έκανε αυτό;

Έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ότι αν αποταμιεύουμε σήμερα, θα έχουμε αύριο. Προφανώς έτσι έκανε ο καλός κύριος. Πρόσεχε, γι’ αυτό έχει και το ίδιο συστήνει και στους υπόλοιπους να κάνουν. Ο κοσμάκης που δεινοπαθεί, προφανώς δεν αποταμίευε σαν τον κύριο αυτόν.

Μάλλον κανείς δεν είπε στον καλόν αυτόν νεοκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο ότι οι Έλληνες μείωσαν κατά 70% την κατανάλωση φέτας, ελαιολάδου, ψαριού και δεν το έκαναν για να αποταμιεύσουν, αλλά γιατί δεν βγαίνει ο μήνας. Προφανώς αυτός ο κύριος δεν έχει τέτοια ζητήματα, οπότε σε μια περιοχή που ο κοσμάκης έχει τέτοια ζόρια, αυτός αποφάσισε να πουλήσει κουλτούρα αποταμίευσης.

Ωραία αρχή έκανε ο δημοτικός σύμβουλος, πριν ακόμα καθίσει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Κούνησε το δάχτυλό του σε όσους δεινοπαθούν, επειδή ο ίδιος είναι καλοταϊσμένος, χρεώνοντάς τους με έλλειψη αποταμιευτικού πνεύματος. Άντε θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου και την χείραν μου για να μη γράψω τίποτα βαρύ, γιατί πολύ κακή αρχή έκανε ο συγκεκριμένος.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ