Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣωστή επιλογή για εντεταλμένη στα ΚΑΠΗ η κυρία Σοφία Τριανταφυλλίδου

Σωστή επιλογή για εντεταλμένη στα ΚΑΠΗ η κυρία Σοφία Τριανταφυλλίδου

Η κυρία Σοφία Τριανταφυλλίδου, όταν παλαιότερα είχε την ευθύνη των ΚΑΠΗ, παρουσίασε έργο και ήταν αγαπητή στα μέλη των ΚΑΠΗ. Σαφώς και το έργο της θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά ως αρμόδια για τα ΚΑΠΗ είχε καλή παρουσία. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το νέο δήμαρχο ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στα ΚΑΠΗ.

Σαφώς η κυρία Τριανταφυλλίδου δεν θα μπορούσε να είναι αντιδήμαρχος Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ, αφού το έργο που άφησε πίσω της ως υπεύθυνη των παιδικών σταθμών σε παλαιότερες διοικήσεις ήταν ασήμαντο έως μηδαμινό.

Στον αναλογικά πιο νεανικό δήμο της χώρας, με τα χιλιάδες νέα ζευγάρια, με τα χιλιάδες μικρά παιδιά, υπάρχουν τόσο λίγοι βρεφονηπιακοί σταθμοί και σ’ αυτήν την αρνητική επίδοση έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της και η κυρία Τριανταφυλλίδου.

Ας αναλάβει κάποιος άλλος τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία με τη βοήθεια της κυρίας Τριανταφυλλίδου ως εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου στα ΚΑΠΗ. Δεν χρειάζεται ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου άλλους πειραματισμούς και μάλιστα με ανθρώπους σε θέσεις στις οποίες έχουν αποτύχει στο παρελθόν.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ