Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Λευτέρης Αλεξανδρίδης σκαρφάλωσε στα δέντρα και τα μακέλεψε…

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης σκαρφάλωσε στα δέντρα και τα μακέλεψε…

Πολύ άσχημα άρχισε τη θητεία του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο οποίος εθεάθη το πρωί της 26ης Οκτωβρίου, ημέρα γιορτής της Θεσσαλονίκης, να σκαρφαλώνει με αλυσοπρίονο πάνω στα δέντρα του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και να τα μακελεύει!

Θα αναρωτηθεί κανείς τι σαχλαμάρες είναι αυτές που γράφουμε. Είναι δυνατόν ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης να σκαρφάλωσε πάνω στα δέντρα για να κόψει τα κλαδιά τους με αλυσοπρίονο; Και τι λόγο είχε να κάνει κάτι τέτοιο;

Μην ρωτάτε εμάς. Ρωτήστε αυτούς που έσπευσαν να επιτεθούν στην «Αγκίδα», επειδή άσκησε κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού για τον τρόπο που κλαδεύτηκαν τα συγκεκριμένα δέντρα, αφού η παράταξη Μανδαλιανού έχασε τις εκλογές! Κι επειδή έχασε τις εκλογές; Για ό,τι γίνεται κατά τη διάρκεια της θητείας της, που λήγει στο τέλος του έτους, σε ποιον θα απευθυνόμαστε; Κατά τη γνώμη τους σε κανέναν, στους υπαλλήλους του δήμου, ίσως στον Αλεξανδρίδη, αλλά, προς Θεού, όχι στη διοίκηση Μανδαλιανού.

Πραγματικά αντιδράσεις εκτός τόπου και χρόνου, λες και επειδή έχασε η αγαπημένη τους ομάδα, γιατί ως φανατικοί οπαδοί ομάδας συμπεριφέρονται, σταμάτησε ο χρόνος και τέλειωσε η ζωή!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ