Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ άδικη κριτική στον Κλεάνθη Μανδαλιανό για τη δυσοσμία…

Η άδικη κριτική στον Κλεάνθη Μανδαλιανό για τη δυσοσμία…

Είναι φορές που αντιλαμβάνεσαι πόσο άδικη ήταν η κριτική που ασκήθηκε στον απερχόμενο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, για τη δυσοσμία.

Τέλη Οκτωβρίου και οι μέρες και οι νύχτες που διανύουμε είναι ανοιξιάτικες. Αποφασίζεις λοιπόν χθες, 28η Οκτωβρίου 2023, να κάνεις βραδιάτικα ένα φαγητό που δημιουργεί πολλές οσμές, αφού μπορείς να έχεις τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές. Οι μπαλκονόπορτες μένουν ανοιχτές και το βράδυ, ώστε όταν ξυπνήσεις το πρωί να μην υπάρχουν καθόλου οσμές μέσα στο σπίτι.

Μαύρο φίδι που σ’ έφαγε. Ξυπνάς η ώρα 7 το πρωί, με την παλιά την ώρα, και στ’ αλήθεια δεν υπάρχουν οι οσμές από το χθεσινοβραδινό μαγείρεμα, επειδή όμως τις σκέπασε η δυσοσμία που εισέβαλε από τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες. Ευτυχώς είχες την πόρτα του δωματίου κλειστή.

Δεν ξέρεις τι να κάνεις έτσι όπως είσαι από τον ύπνο. Αναζητάς εκείνους τους μετρητές που ψήφισε να τοποθετηθούν πριν λίγες εβδομάδες ο κύριος Μανδαλιανός, οι οποίοι θα μετράνε πόσο μεγάλη είναι η δυσοσμία και αν οι μύτες μας είναι υποκειμενικές. Τους αναζητάς για να πάρεις έναν και να τον τοποθετήσεις στο σαλόνι σου, προκειμένου να μετρήσει τη δυσοσμία, μήπως τελικά η μύτη σου είναι τόσο πολύ υποκειμενική και την αντιλαμβάνεται τόσο έντονα, μήπως τελικά είσαι τόσο ηλίθιος που δεν ψήφισες τον κύριο Μανδαλιανό, επειδή δεν κατάλαβες ότι το να βρωμάει το σαλόνι σου από τη δυσοσμία είναι φυσικό φαινόμενο.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ