Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί μπορεί να έκανε ένσταση ο κύριος Δημήτρης Χρήστου;

Γιατί μπορεί να έκανε ένσταση ο κύριος Δημήτρης Χρήστου;

Ακούγεται πως ο κύριος Δημήτρης Χρήστου έκανε ένσταση για επανακαταμέτρηση ψήφων, προκειμένου να μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού μετά την επίσημη καταμέτρηση είναι πρώτος επιλαχών.

Γιατί να έκανε όμως ένσταση ο κύριος Χρήστου και γιατί να θέλει να αφήσει κάποιον συνάδελφό του από την παράταξή του εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, για να εισέλθει ο ίδιος;

Μα προκειμένου, υποθέτουμε, να υπάρχει στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου ένας πρώην υποψήφιος δήμαρχος που προσχώρησε με την παράταξή του σε άλλη παράταξη.

Εάν τελικά ο κύριος Χρήστου πετύχει το στόχο του και εισέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι ο μοναδικός επιτυχόντας από αυτούς που ήθελαν να γίνουν δήμαρχοι, αλλά τελικά αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα ως δημοτικοί σύμβουλοι. Το πώς θα γίνονταν δήμαρχοι, ενώ δεν μπορούν να γίνουν ούτε δημοτικοί σύμβουλοι, ένας Θεός το ξέρει. Ίσως σαν δημάρχους να τους επέλεγαν όσοι δεν τους επέλεξαν σαν δημάρχους.

Με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ευχές για χρόνια πολλά στον Δημήτρη Χρήστου και την επόμενη φορά να καταφέρει να γίνει δήμαρχος έστω και με ένσταση.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ