Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ιστοσελίδα του δήμου αναπαράγει αναρτήσεις του δημάρχου στο facebook

Η ιστοσελίδα του δήμου αναπαράγει αναρτήσεις του δημάρχου στο facebook

Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού, αυτός είναι και ο απερχόμενος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Χθες ο κύριος δήμαρχος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κείμενο με τίτλο «Απάντηση στους “καλοθελητές”». Η «Αγκίδα» αναπαρήγαγε το συγκεκριμένο κείμενο ως είδηση για το γεγονός ότι ο κύριος Μανδαλιανός θα παραμείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και δεν θα παραιτηθεί. Η «Αγκίδα» όμως δεν είναι ιδιοκτησία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Είναι ενημερωτική ιστοσελίδα.

Σήμερα η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναπαρήγαγε την ανάρτηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού. Από που και ως που; Μόνο ο κύριος Μανδαλιανός και διοίκησή του μπορούν να θεωρήσουν φυσιολογικό η ιστοσελίδα του δήμου να λειτουργεί ως όργανο της παράταξης Μανδαλιανού και να απαντάει σε πράγματα που όχι μόνο δεν αφορούν το δήμο, αλλά αφορούν την επόμενη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Μανδαλιανός χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του δήμου σαν να είναι τσιφλίκι του. Μετά ψάχνουν να βρούνε αλλού και πέρα από τους ίδιους τις αιτίες που έχασαν τις εκλογές.

Κ. Τσ.

Καμαρώστε δημοσίευμα της διοίκησης Μανδαλιανού στην ιστοσελίδα του δήμου για την παρέλαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ