Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Λευτέρης Αλεξανδρίδης έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την εκλογή...

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την εκλογή του στη θέση του δημάρχου

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή του στη θέση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου έδωσε στη EURO TV και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο νέος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024, ξεκίνησε λέγοντας ότι ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για τον τόπο μας, ενώ τόνισε ότι το μέλλον βρίσκεται στα δυτικά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η νίκη για την παράταξή του ήρθε από το Ελευθέριο Κορδελιό, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης υπογράμμισε ότι οι κάτοικοί του ένιωσαν παραμελημένοι και αδικημένοι από τη διοίκηση του δήμου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο νέος δήμαρχος στο όνομα του δήμου και στην προσπάθεια που θα κάνει η διοίκησή του για να αλλάξει.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν στο δήμο σε σχολικά κτήρια και αθλητικές εγκαταστάσεις και επεσήμανε ότι ενώ υπάρχουν οικόπεδα για ανέγερση σχολικών κτηρίων, δεν έγινε καμία μελέτη.

Όσον αφορά την μεγάλη αποχή των ψηφοφόρων από τις δημοτικές εκλογές, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης είπε ότι είναι τεράστιο πρόβλημα για τη δημοκρατία να εκλέγεται διοίκηση με συμμετοχή του 35% του εκλογικού σώματος.

Στην ερώτηση για τις πρώτες 100 ημέρες της διοίκησής του, ο νέος δήμαρχος τόνισε ότι θα γίνει απολογισμός για το που βρίσκεται ο δήμος, ποια έργα έχουν δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και ποια έργα έχουν ωριμάσει, ώστε ο κόσμος να δει να ξεκινάνε έργα και κάποια να ολοκληρώνονται.

Για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, ο κύριος Αλεξανδρίδης είπε ότι είναι έργα καίριας σημασίας για το δήμο και προκειμένου να καταδείξει πόσο σημαντικά είναι, τόνισε ότι η διοίκησή του είναι διατεθειμένη να εξοικονομήσει κονδύλια απ’ οπουδήποτε για να τα ολοκληρώσει, αλλά συμπλήρωσε ότι η κεντρική διοίκηση δεν θα αρνηθεί στο δήμο την ολοκλήρωση αυτών των έργων.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης υπογράμμισε με έμφαση ότι η παράταξή του θα συνεργαστεί με όλους, γιατί στην προσπάθεια να πάει μπροστά ο τόπος δεν περισσεύει κανείς.

Γιατί ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης πήγε το βράδυ της νίκης στον Κλεάνθη Μανδαλιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ