Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤέλος στα παραμύθια για τις αποδόσεις των υποψηφίων δημάρχων Κορδελιού Ευόσμου στο...

Τέλος στα παραμύθια για τις αποδόσεις των υποψηφίων δημάρχων Κορδελιού Ευόσμου στο στοίχημα

Ο μάχιμος έγκριτος που κάνει όλα αυτά τα ανόητα σχόλια στο facebook της «Αγκίδας», έφτασε, πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, να μας στείλει μήνυμα μέχρι και με τις αποδόσεις στοιχηματικών εταιριών, μήπως για κάποιο λόγο παρασυρθούμε και δημοσιεύσουμε τις σαχλαμάρες του δημιουργώντας κλίμα στον κόσμο.

Δεν μπήκαμε βέβαια στη διαδικασία ούτε να δημοσιεύσουμε τις ανοησίες του, ούτε να ψάξουμε εάν οι στοιχηματικές εταιρίες ασχολούνται με τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και με το ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος. Τα ίδια πράγματα ακούσαμε και από τον μεγαλύτερο ψεύτη που υπάρχει σ’ αυτόν το δήμο, από την Πρωταπριλιά με σάρκα και οστά, από τον γεννημένο την 1η Απριλίου. Μάλιστα αυτός ο δεύτερος μας κάλεσε να παίξουμε όσα χρήματα έχουμε, γιατί το αποτέλεσμα ήταν σίγουρο. Είναι λογικό να παράγει ψέματα, αφού επί πολλά χρόνια δεν κάνει τίποτα άλλο.

Η ανοησία που κυκλοφορούσαν όλοι αυτοί ήταν πως οι στοιχηματικές εταιρείες έδιναν αποδόσεις 1,70 στον Κλεάνθη Μανδαλιανό, 2,00 στη Μαρία Μανούκα, 3,20 στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και 50,00 στον Θανάση Κοκονά. Σύμφωνα με όλους αυτούς τους ψευταράδες, οι στοιχηματικές εταιρείες εκτιμούσαν ότι ο Αλεξανδρίδης θα μείνει με μεγάλη διαφορά εκτός της δεύτερης Κυριακής. Ο Αλεξανδρίδης βγήκε πρώτος με 3,5 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Ο μάχιμος έγκριτος όμως μας έστειλε το μήνυμά του με τίτλο «Πρωτιά στον Κλεάνθη Μανδαλιανό δίνουν και οι στοιχηματικές». Αυτός ο τύπος τολμάει ακόμη και σχολιάζει γράφοντας σαχλαμάρες.

Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών έριξε τίτλους τέλους στην προπαγάνδα των φωτογραφιών, των διαδόσεων, των ψεμάτων, των φημών, των αναλύσεων και των δημοσιευμάτων που δεν είχαν απολύτως καμιά λογική και βάση. Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών κατέδειξε το εύρος των ψεμάτων που ακούστηκαν στην προεκλογική περίοδο σ’ αυτόν το δήμο. Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών έκλεισε τον κύκλο των ψεμάτων με τα οποία προσπαθούσαν να υποκαταστήσουν την απραξία τους.

Σ.

Η κάλπη έβαλε τέλος στα παραμύθια στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ