Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν υπάρχει τίποτα πιο παλιό από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Δεν υπάρχει τίποτα πιο παλιό από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Δυστυχώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δεν κατάλαβε τίποτα από το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφει:

«Το μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο. Και οφείλουμε να το ακούσουμε: Οι πολίτες απαιτούν περισσότερα, απαιτούν να τρέξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

Ο κύριος Μανδαλιανός ούτε που θέλει να καταλάβει πως οι πολίτες αυτού του τόπου δεν τον ψήφισαν όχι επειδή απαιτούν περισσότερα, απαιτούν μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Δεν τον ψήφισαν γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ήταν και πολλές οι ψήφοι που πήρε κι αυτό συνέβη εξαιτίας των περίεργων συμμαχιών της τελευταίας στιγμής με πολιτικούς αντιπάλους του, οι οποίοι του ασκούσαν σφοδρή κριτική. Αυτές τις ψήφους της δεύτερη Κυριακή μήτε που θα τις ξαναδεί ο κύριος Μανδαλιανός.

Γράφει παρακάτω στην ανάρτησή του ο κύριος Μανδαλιανός:

«Το δίλημμα είναι ένα. Ή προχωράμε μπροστά με νέους άφθαρτους ανθρώπους ή γυρνάμε πίσω σε εκείνους που διοικούσαν το Δήμο για 30 χρόνια και προσπαθούν με ψεύτικες υποσχέσεις, ταξίματα και χρεωκοπημένες πολιτικές τακτικές να “παίξουν” με την ελπίδα των πολιτών».

Δεν υπάρχει τίποτα πιο παλιό από τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό. Δεν υπάρχει παλαιοκομματική πονηριά που να μην την έχει χρησιμοποιήσει, δεν υπάρχει χρεοκοπημένη πολιτική τακτική που να μην την έχει βάλει στη φαρέτρα του. Όσο για τα ταξίματα και τις ψεύτικες υποσχέσεις, σίγουρα ο κύριος Μανδαλιανός όταν τα έγραφε σκεφτόταν τα δικά του ταξίματα για τη δυσοσμία, για το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου, για την περιοχή της Διαλογής και για πολλά άλλα.

Αλήθεια, τα στελέχη του κυρίου Μανδαλιανού μετά από πόσες τετραετίες θα θεωρηθούν φθαρμένοι; Για πόσα χρόνια θα τους παρουσιάζει ως νέους και άφθαρτους;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο παλιό σ’ αυτόν τον δήμο από τον ίδιο τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Δεν είναι που δεν έκανε τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκε προεκλογικά το 2019. Είναι που προσπαθεί να μας πείσει ότι έκανε, αλλά εμείς από κακεντρέχεια ή βλακεία δεν τα βλέπουμε.

Με βάση αυτά που έγραψε στην ανάρτησή του ο κύριος Μανδαλιανός, είναι απόλυτα σίγουρο πως δεν πήρε κανένα μήνυμα από το αποτέλεσμα της Α΄ Κυριακής των εκλογών, γιατί δεν ήθελε να ακούσει το μήνυμα των δημοτών, όπως δεν άκουγε την κοινωνία του δήμου επί μία ολόκληρη τετραετία, γιατί για όλα τα ζητήματα υπάρχουν δύο απόψεις: Η δική του και η λανθασμένη. Έτσι τα έχει στο μυαλό του ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός. Πιο παλιός δεν γίνεται.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ