Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυθύμιος Χατζής: Ένας μεγάλος δήμος έχει αφεθεί στη μοίρα του

Ευθύμιος Χατζής: Ένας μεγάλος δήμος έχει αφεθεί στη μοίρα του

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Ευθύμιος Χατζής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θανάση Κοκονά:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που στις 8 του Οκτώβρη θα βρίσκομαι σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου!

Σε έναν μεγάλο δήμο που έχει αφεθεί στην μοίρα του με τα προβλήματα πλέον να είναι τεράστια. Με τα παιδιά να στοιβάζονται σε αίθουσες και υπόγεια για μάθημα και τις λύσεις που προτείνουν να είναι προκάτ αίθουσες αντί να χτίζονται καινούργια σχολεία. Ένας δήμος που οι αθλητικές εγκαταστάσεις του είναι ακατάλληλες, όπως και το ΟΑΚΑ με το Καυτανζόγλειο είναι ακατάλληλα, αλλά είναι οι ίδιοι απολιτικ πολιτικοί που κάνουν κουμάντο και για αυτά, αφήνοντας τα να ρημάζουν. Ένας δήμος που η δυσοσμία και η ρύπανση καθημερινά μεγαλώνει από τα γύρω εργοστάσια και κυρίως από τα ΕΛ.ΠΕ. Που σύμφωνα με τον πληθυσμό του αναλογικά έχει το λιγότερο πράσινο, με λιγοστά πάρκα, παιδικές χαρές, ελεύθερους χώρους και τα προβλήματα δε σταματάνε μόνο σε αυτά.

Υπάρχει ένα μικρό γαλατικό χωριό με το όνομα Πάτρα, ο δήμαρχος εκεί έχει εκλεγεί με την Λαϊκή Συσπείρωση και καλό θα ήταν να δούμε τα έργα που έχει κάνει για την πόλη του και να μη ψηφίσουμε σύμφωνα με: του χρωστάω χάρη, είναι γνωστός μου κτλ αλλά με γνώμονα ποιος μπορεί να προσφέρει περισσότερα με μια δυνατή αντιπολίτευση ή και δημαρχεία για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο!

“Για τις ανάγκες των πολλών, όχι τα κέρδη των λίγων”»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ