Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕιρήνη Κερογλίδου: Ψάχνεις με το φανάρι παιδικές χαρές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ειρήνη Κερογλίδου: Ψάχνεις με το φανάρι παιδικές χαρές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Ειρήνη Κερογλίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θανάση Κοκονά:

«Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, οι παιδικές χαρές τελούν υπό εξαφάνιση.

Στην Πάτρα, η “Λαϊκή Συσπείρωση”, με δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη, δημιούργησε 113 νέες παιδικές χαρές. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού θα παραδώσει λιγότερες παιδικές χαρές από τις ήδη λίγες που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου αφαιρούνται κούνιες από τις παιδικές χαρές και αντί να συντηρηθούν και να επιστρέψουν στη θέση τους, μένουν οι θέσεις τους κενές. Στο δήμο μας ψάχνεις με το φανάρι να βρεις παιδικές χαρές.

Θα απαντήσει η διοίκηση του δήμου πως δεν έχει το απαραίτητο προσωπικό για να φροντίσει τα πάρκα και να συντηρήσει τις παιδικές χαρές που βρίσκονται μέσα σ’ αυτά. Και τότε τι έκανε για να διεκδικήσει την πρόσληψη προσωπικού; Απολύτως τίποτα. Αντιμετωπίζει την υποστελέχωση ως φυσικό φαινόμενο.

Γι’ αυτό στην Πάτρα γίνονται πράγματα και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν γίνονται. Γιατί εκεί έχουν πάρει την τύχη του δήμου στα χέρια τους, ενώ εδώ η διοίκηση τον έχει παραδώσει στα χέρια της μοίρας. Ψήφος στη “Λαϊκή Συσπείρωση” για να μην αφήνεται ο δήμος στη μοίρα του, για να δημιουργηθούν παιδικές χαρές σ’ έναν δήμο με τόσο μεγάλο νεανικό πληθυσμό, με τόσα πολλά μικρά παιδιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ