Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιώργος Μιχαδάσης: Στο δήμο μας παρουσιάζονται ως τεράστια και τα έργα ρουτίνας

Γιώργος Μιχαδάσης: Στο δήμο μας παρουσιάζονται ως τεράστια και τα έργα ρουτίνας

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Γιώργος Μιχαδάσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά:

«Πριν από 15 περίπου χρόνια στο δήμο Πατρών εγκαταστάθηκε δίκτυο ύδρευσης ακατάλληλο για την πίεση του νερού που χρειάζεται προκειμένου να υδροδοτείται μια τόσο μεγάλη πόλη. Οι σωλήνες του νερού ήταν λεπτοί με αποτέλεσμα να σπάνε. Μέσα σε 9 χρόνια ο δήμος της Πάτρας, με δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη και στη διοίκηση τη Λαϊκή Συσπείρωση, αντικατέστησε σωλήνες ύδρευσης μήκους 350 χιλιομέτρων.

Στο δήμο μας δεν έγινε καμία ενέργεια ούτε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με διοίκηση Κλεάνθη Μανδαλιανού, ώστε να τοποθετηθούν αγωγοί ομβρίων στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, προκειμένου να μην πνίγεται όλος ο δήμος με την παραμικρή βροχή.

Στο δήμο μας η διοίκηση του δήμου αναγάγει σε Μεσανατολικό ζήτημα τη σύνδεση ενός τμήματος της οδού Καλλικράτη με το αποχετευτικό δίκτυο, με αποτέλεσμα το 2023 να υπάρχουν οικοδομές οι οποίες έχουν βόθρους.

Αφού στην Πάτρα γίνονται τόσο μεγάλα έργα, μπορούν να γίνουν και στο δήμο μας. Εκεί υπήρχε η βούληση. Εδώ δεν υπάρχει. Στο δήμο μας παρουσιάζονται ως τεράστια ακόμα και έργα ρουτίνας όπως είναι το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό.

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση για την ισχυροποίησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συμβάλει ώστε να ασκηθούν πιέσεις, προκειμένου να γίνουν έργα στο δήμο και να μην παρουσιάζονται ως τεράστια από τις διοικήσεις ακόμα και τα πιο μικρά ζητήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ