Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Πασχαλίδου: Μισογυνισμός χωρίς όρια του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Μαρία Πασχαλίδου: Μισογυνισμός χωρίς όρια του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου» της Μαρίας Μανούκα:

«Στη χθεσινή μας συγκέντρωση στο Ελευθέριο Κορδελιό, η Μαρία Μανούκα είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο δήμαρχος πρέπει να εκλέγεται γιατί εμπνέει και όχι γιατί επιχειρεί να απαξιώσει και να μειώσει τους αντιπάλους του με σεξιστικές και μισογύνικες αναφορές και συμπεριφορές.

Ακριβώς αυτήν τη σεξιστική και μισογυνική συμπεριφορά του δημάρχου βίωσα εγώ προσωπικά αυτά τα τέσσερα χρόνια από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου. Με πρόσβαλε, με υποτιμούσε, με μείωνε με τέτοιον τρόπο, που ένιωθα πως είναι ένα βήμα από το να μου φωνάξει “άντε να πλύνεις κανένα πιάτο”.

Την ίδια συμπεριφορά που είχε απέναντι σ’ εμένα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, την έχει και απέναντι στη Μαρία Μανούκα, καθώς δεν χάνει ευκαιρία να ξεστομίζει κουβέντες περί λυγερόκορμων, γαλανομάτηδων, όμορφων, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο μειώνει τις αντιπάλους του που ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά.

Ο δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της θητείας του, δεν μπόρεσε να μας αποδείξει ότι είναι το καλό παιδί για το οποίο πολλοί μιλούσαν. Αντίθετα κατάφερε να μας αποδείξει ότι είναι σεξιστής και μισογύνης και συνεχίζει ακάθεκτος σ’ αυτήν την κατεύθυνση μήπως και κάποιος πιστέψει ότι δεν είναι.

Ο δήμαρχος που δεν έχει να παρουσιάσει ούτε ένα έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του, έχει να παρουσιάσει πλήθος από κουβέντες σεξιστικές και μισογυνικές. Μπορεί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας να συνεχίσει με έναν τέτοιον άνθρωπο στο τιμόνι του;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ