Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚατερίνα Γκούτμη: Νικητή στις εκλογές θα βγάλει η κάλπη και όχι οι...

Κατερίνα Γκούτμη: Νικητή στις εκλογές θα βγάλει η κάλπη και όχι οι δήθεν δημοσκοπήσεις

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Κατερίνα Γκούτμη, υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Ευόσμου με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου φήμες για κρυφές δημοσκοπήσεις και ο καθένας διαδίδει ποσοστά των παρατάξεων, τα οποία μόνο σε ιθαγενείς μπορούν να απευθύνονται, θέλω να επισημάνω ότι νικητή στις εκλογές θα βγάλει η κάλπη και όχι οι δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις. Έτσι γίνεται στις δημοκρατίες. Νικητή δεν βγάζουν ούτε οι φανερές δημοσκοπήσεις, πόσο μάλλον οι διαδόσεις για ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις.

Νικητής των εκλογών θα είναι η παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Οι δημότες θα την εμπιστευτούν, προκειμένου να γίνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου “Δήμος Πρωταγωνιστής”.

Θα αναρωτηθεί κανείς που στηρίζω αυτή μου την εκτίμηση. Στο κλίμα που εκλαμβάνω στις συζητήσεις με συντοπίτες μου και στις αντιδράσεις τους. Εγώ δεν θα πω ότι έχω στα χέρια μου κάποια κρυφή δημοσκόπηση που μας δίνει 51%. Τέτοιες κουβέντες θα τις αφήσω για εκείνους που προσπαθούν να κρύψουν πίσω από αυτές τις αποδοκιμασίες που δέχονται από τους δημότες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ