Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧαρίλαος Θεοφίλου: Θέλανε να πληρώσουμε και ενοίκιο για το ΘΕΠΑΝ

Χαρίλαος Θεοφίλου: Θέλανε να πληρώσουμε και ενοίκιο για το ΘΕΠΑΝ

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Χαρίλαος Θεοφίλου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θανάση Κοκονά:

«Καθώς πλησιάζουμε στην 8η Οκτωβρίου, ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, ακούμε ή διαβάζουμε τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να επαίρεται ότι αυτή έλυσε την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ υπέρ του δήμου.

Οι δημότες θα ακούσουν πολλά αυτές τις ημέρες για όλα τα ζητήματα. Συγκεκριμένα για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, θα ακούσουν πολλά από πολλούς και κυρίως από τη διοίκηση του δήμου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν αυτή η οποία όχι μόνο απεμπόλησε τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του δήμου επί του συγκεκριμένου ακινήτου, αλλά ήθελε επιπλέον να βάλει τους δημότες να πληρώνουν ενοίκιο για δημοτική περιουσία.

Η αλήθεια είναι πως το ΘΕΠΑΝ θα χανόταν από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου και αυτό θα γινόταν όχι μόνο με ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού. Σε όλες τις παρατάξεις, που συμμετέχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι στήριξαν την απώλεια του ΘΕΠΑΝ είτε με την ψήφο τους είτε με την απουσία τους.

Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση, από τις παρατάξεις που θα λάβουν μέρος στις προσεχείς εκλογές, έδωσε μάχη για να μείνει το ΘΕΠΑΝ στο δήμο και τους δημότες. Η Λαϊκή Συσπείρωση και ομάδες πολιτών που δεν φοβήθηκαν να υπερασπίσουν τη δημοτική περιουσία κόντρα σε μια ομερτά που είχε διαμορφωθεί.

Ζητάμε λοιπόν από τους συνδημότες μας να μας ψηφίσουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ζητάμε από τους ανθρώπους, που δεν φοβήθηκαν να φωνάξουν δημοσίως πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο, να στηρίξουν και να ψηφίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί είναι η μόνη προοδευτική παράταξη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές, είναι η μόνη από τις παρατάξεις, από τις οποίες λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, που έδωσε όλες της τις δυνάμεις για να μην καταφέρουν κάποιοι αχαρακτήριστοι να ξεγράψουν το ΘΕΠΑΝ από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ