Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Πασχαλίδου: Η παράταξη Μανδαλιανού υπερασπίζει μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα

Μαρία Πασχαλίδου: Η παράταξη Μανδαλιανού υπερασπίζει μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου» της Μαρίας Μανούκα:

«Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου πολλές φορές επιτέθηκε στην αντιπολίτευση μιλώντας για παρατάξεις πίσω από τις οποίες βρίσκονται επιχειρηματικά συμφέροντα. Καμία φορά δεν διευκρίνισε για τι λογής επιχειρηματικά συμφέροντα μιλάει.

Τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά συμφέροντα που υπάρχουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι αυτά των ΕΛΠΕ. Οποιοδήποτε άλλο επιχειρηματικό συμφέρον του δήμου μας δεν μπορεί να φτάσει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι των ΕΛΠΕ.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να μη θιγούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των ΕΛΠΕ. Στα χέρια του έγιναν διακοσμητικά τα αποτελέσματα της έκθεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τα ΕΛΠΕ. Στις ερωτήσεις μου για τη δυσοσμία, από την οποία συνεχίζει να υποφέρει ο δήμος και κυρίως η περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού, συνήθως απαντούσε ειρωνικά απαξιώνοντας και εμένα, αλλά και τους κατοίκους που ζούνε καθημερινά με αυτήν τη μάστιγα. Έφτασε να πει ότι οι μύτες μας είναι υποκειμενικές, μας κατηγόρησε ότι δεν θέλουμε την καλή γειτονία με τα ΕΛΠΕ, δεν έκανε τίποτα για την εξάλειψη του φαινομένου και παραμονές των εκλογών ψήφισε να γίνουν νέες έρευνες!

Αυτός ο δήμαρχος κατηγορεί πως πίσω από άλλες παρατάξεις βρίσκονται επιχειρηματικά συμφέροντα. Εγώ δεν θα πω ότι πίσω από τον κύριο Μανδαλιανό βρίσκονται τα ΕΛΠΕ. Θα πω όμως αυτό που ζήσαμε ξεκάθαρα στη δημαρχιακή θητεία του κυρίου Μανδαλιανού. Η παράταξη Μανδαλιανού υπεράσπισε τα ΕΛΠΕ και φρόντισε με κάθε τρόπο να μην αντιδράσει ούτε ο δήμος, ούτε οι δημότες στη δυσοσμία και στη ρύπανση. Ο κύριος δήμαρχος δεν παραβρέθηκε ούτε σ’ ένα δικαστήριο για τη δυσοσμία, γιατί δεν έβρισκε χρόνο. Βρήκε όμως χρόνο να κόβει κορδέλες του ομίλου ΕΛΠΕ.

Ε όχι λοιπόν ο κύριος Μανδαλιανός να μιλάει για επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από άλλες παρατάξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ