Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚατερίνα Μότσικα: Χορτάσαμε υποσχέσεις από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου

Κατερίνα Μότσικα: Χορτάσαμε υποσχέσεις από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου

Το παρακάτω κείμενο απευθύνει στους κατοίκους του δήμου ενόψει των εκλογών η Κατερίνα Μότσικα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης και τον Θανάση Κοκονά:

«Αγαπητές φίλες-φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου!

Ονομάζομαι Αικατερίνη Μότσικα, γεννήθηκα στις Σέρρες κι είμαι 46 χρονών. Ζω στο Ελευθέριο Κορδελιό από το 1989.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως Ιδιωτική Υπάλληλος κ μετέπειτα δραστηριοποιήθηκα στο χώρο του εμπορίου ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Συνοδοιπόρος κ σύντροφος μου στη ζωή κ στον καθημερινό μου αγώνα ο πατέρας των παιδιών μου.

Στηρίζω με την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος, τον Θανάση Κοκονά, διότι είναι ο άνθρωπος που με ενέπνευσε να ασχοληθώ με τα κοινά. Το παράδειγμά του, η αγάπη του για την περιοχή μας, οι καθημερινοί του αγώνες για να ανατρέψει τα κακώς κείμενα και φυσικά η απαράμιλλη ενασχόλησή του με το γονεϊκό κίνημα και η άοκνη προσπάθειά του να βελτιώσει τις συνθήκες στα σχολεία του Δήμου μας.

Είμαι μητέρα δύο παιδιών και αυτό με καθιστά διπλά υπεύθυνη για τις επιλογές μου. Ξεκινώντας από το σχολικό περιβάλλον. Είμαι Προέδρος στον σύλλογο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, και εδώ και 3 χρόνια μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης».

Συνειδητή υπήρξε η απόφασή μου να μην εργαστώ, προκειμένου να αφοσιωθώ στην απρόσκοπτη ανατροφή των παιδιών μου. Θεωρώντας, λοιπόν, την οικογένεια και τη σχολική κοινότητα, ως τα πρώτα και γι’ αυτό κομβικά περιβάλλοντα διαμόρφωσης του χαρακτήρα μας και κοινωνικοποίησης, προσπαθώ από το μετερίζι που μου αναλογεί, να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, πιστεύω ότι τα πάντα στη ζωή μας είναι πολιτική, οι επιλογές μας, οι συναναστροφές μας, το αίσθημα του δικαίου στις σχέσεις μας, της αξιοπρέπειας, του σεβασμού στον αδικημένο και σ’ εκείνον που τα φέρνει δύσκολα. Για τον λόγο αυτό συντάσσομαι με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Γιατί μόνο με Δήμαρχο τον Θανάση Κοκονά υπάρχει ουσιαστική ελπίδα για να αλλάξουν τα πράγματα στον Δήμο μας, στην παιδεία, στα σχολεία, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οι γονείς. Γιατί χορτάσαμε πελατειακές σχέσεις, χτυπήματα στην πλάτη, γελάκια, υποσχέσεις από τις προηγούμενες διοικήσεις, ενώ η πραγματικότητα είναι απαράδεκτη. Θέλουμε ανθρώπους με ανθρωπιά, με ήθος, αξίες και όραμα, που δεν χρωστάνε σε κανέναν και τίποτα, παρά μόνο στον τόπο τους! Ας τον φτιάξουμε καλύτερο, τώρα είναι η ευκαιρία. Όλοι μαζί!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ