Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦίλιππος Λαζαρίδης: Θέλω ένα δήμο που να νοιάζεται για το δημότη

Φίλιππος Λαζαρίδης: Θέλω ένα δήμο που να νοιάζεται για το δημότη

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Φίλιππος Λαζαρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά:

«Ονειρεύομαι ένα Δήμο με σχολεία χωρίς Cibo, ονειρεύομαι ένα Δήμο με τα παιδιά να κάνουν μαθήματα σε κανονικές αίθουσες και όχι σε υπόγεια και χτισμένες τουαλέτες. Ονειρεύομαι ένα Δήμο με παιδικούς σταθμούς που θα φιλοξενούν όλα τα παιδιά χωρίς εξαίρεση, με παιδικούς σταθμούς σε κανονικά κτίρια με αντισεισμική θωράκιση με υποδομές. Ένα Δήμο που να έχει σύγχρονα κτήρια ΕΠΑΛ με εργαστήρια. Ονειρεύομαι ένα Δήμο με χώρους πρασίνου και άθλησης κάτι το οποίο δεν υπήρχε και δεν υπάρχει στον Δήμο μάς.

Θέλω ένα Δήμο που όλοι οι αθλητικοί & πολιτιστικοί σύλλογοι θα έχουν δωρεάν στέγη. Ένα Δήμο με καθαρή ατμόσφαιρα και όχι αυτήν που δημιουργούν τα Ελληνικά Πετρέλαια και με την διοίκηση του Δήμου ακόμα να ψάχνει την αιτία του προβλήματος την ώρα που υπάρχουν μετρήσεις και πόρισμα από το ΑΠΘ. Και επιτέλους ένα δήμο που να νοιάζεται για τον δημότη, να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του, όπως είναι το δικαίωμα στην στέγη, στην υγεία!

Καλώ όλους τους δημότες να στηρίξουν την Λαϊκή Συσπείρωση ούτως ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί με μεγαλύτερες δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας!»

Ο Φίλιππος (Φίλιππας) Λαζαρίδης γεννήθηκε 4 Αυγούστου του 1970 στο Σουχούμι της Αμπχαζικής Αυτονομικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της ΕΣΣΔ. Είναι απόφοιτος Επαγγελματικής Τεχνικής Σχολής με ειδικότητα Ηλεκτρολυτής-Σιδεροδετής Ενισχυτικών πλεγμάτων και πλαισίων. Έχει υπηρετήσει όπως στο Σοβιετικό έτσι και στον Ελληνικό Στρατό. Το 1993 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα όπου και μένει μόνιμα στο Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια, μέχρι το κλείσιμο του, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ποντίων “ΕΎΞΕΙΝΟΣ ΠΌΝΤΟΣ” Ελευθερίου-Κορδελιού. Συμμετέχει στο γονεϊκό και συνδικαλιστικό κίνημα, είναι μέλος Δ.Σ. Συλλόγου γονέων 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου-Κορδελιού . Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά , μια κόρη 25 χρονών και ένα γιο 13 χρόνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ